fbpx
Image
Image

TAF Goedgezekerd AOV vernieuwd (juli 2020)

De TAF GoedGezekerd AOV is vernieuwd. Tachtig procent van de ondernemers heeft niets geregeld bij arbeidsongeschiktheid. Het meest genoemde argument hiervoor is de prijs.  

Dé ondernemer bestaat niet. De ene ondernemer heeft een flinke spaarpot, terwijl de ander net genoeg verdient om de vaste lasten te kunnen betalen. Ook maken daarom ondernemers altijd hun eigen individuele keuze.

Met een completere dekking, veel keuzemogelijkheden en een scherpe prijs, past deze arbeidsongeschiktheidsverzekering altijd aan bij de behoefte van de ondernemer. 

 

Met of zonder Psyche?

Complete dekking De TAF GoedGezekerd AOV biedt de ondernemer een uitgebreide dekking bij arbeidsongeschiktheid. Alle objectief medische vastgestelde ziekten en aandoeningen zijn gedekt. In ruil voor een lagere premie kan de ondernemer ervoor kiezen om psychische klachten niet mee te verzekeren.

Daarnaast is de klant verzekerd van een uitkering bij zwangerschap, adoptie en overlijden door een ongeval van partner of kind.

Doorbetalen vaste lasten

Het inkomen van een zelfstandige is geen gegeven  maar sterk variabel. Het allerbelangrijkste is dat het huishouden te allen tijde door blijft draaien, ook bij arbeidsongeschiktheid. Daarom dekt de TAF GoedGezekerd AOV alle maandelijkse vaste lasten (zowel privé als zakelijk) en de kosten voor levensonderhoud. Dat geeft financiële rust. Het verzekerd bedrag is maximaal € 5.000 per maand. Met indexatie (optioneel) kan dit bedrag stijgen tot maximaal € 6.500.

 

Keuze Netto of bruto uitkering

De ondernemer kan kiezen voor een netto of bruto uitkering. De vaste lasten zijn immers ook vaak netto. De premie is in dat geval niet fiscaal aftrekbaar. Wil de ondernemer de premie liever wel fiscaal aftrekken? Dan kiest deze voor een bruto uitkering. De uitkering bij arbeidsongeschiktheid - na aftrek van inkomstenbelasting - zal dan lager uit kan vallen dan verwacht.

Let op: De fiscale ondernemersvoordelen (zoals de zelfstandigenaftrek) vallen immers ook weg, als de ondernemer niet meer voldoende uren maakt.

 

Lidmaatschap Royal Doctors Goede keuzes maken en snel geholpen worden zijn cruciaal als je ziek bent. Royal Doctors ondersteunt de verzekerde daarbij. Een echt team van experts aan wie de verzekerde medische vragen kan stellen. Een second opinion bij twijfel over diagnose of behandelplan, eventueel door een internationale toparts. En de beste gezondheidszorg zonder wachttijd binnen handbereik.

 

Sluit automatische aan bij de AOW gerechtigde leeftijd

De looptijd van de TAF GoedGezekerd kan aangevraagd worden tot maximaal de AOW-gerechtigde leeftijd. De einddatum wordt dan automatisch aangepast als de AOW leeftijd stijgt (tot maximaal 70 jaar).

 TAF zelf over haar product (02-07-2020)

De verzekering is ontwikkeld vanuit de behoefte van de ondernemer. Die wil alleen verzekeren wat echt nodig is tegen een betaalbare prijs. Dus geen dure traditionele AOV die het hele inkomen verzekert. Als de coronacrisis ons namelijk iets geleerd heeft, is dat het inkomen van een zelfstandige geen gegeven is, maar sterk variabel. Daarom dekt de TAF GoedGezekerd AOV alle maandelijkse vaste lasten, zowel privé als zakelijk. Met daarbovenop een bedrag voor variabele lasten zoals boodschappen. De maandelijkse lasten zijn voorspelbaar en de gedachte dat deze kunnen worden doorbetaald bij arbeidsongeschiktheid, geeft de ondernemer financiële rust.’

 ‘Onze visie op het verzekeren van arbeidsongeschiktheid is vooruitstrevend en wijkt af van wat gebruikelijk is in de markt. Onze AOV, die ervoor zorgt dat de vaste lasten betaald kunnen worden als de ondernemer arbeidsongeschikt raakt, stijgt de laatste jaren in populariteit.

We verwachten dat deze tendens zich de komende jaren voortzet. De TAF GoedGezekerd AOV is namelijk een goed alternatief voor de verplichte AOV, die zich vermoedelijk binnen enkele jaren aandient. Door als ondernemer nu zelf een AOV af te sluiten, voorkom je dat je straks verplicht vastzit aan een sobere basisregeling. Die - zoals het er nu naar uitziet – maximaal 1.650 euro bruto per maand uitkeert.

Het is maar de vraag of de ondernemer met dat bedrag de vaste lasten kan betalen bij arbeidsongeschiktheid. Die zekerheid heb je bij ons wel. Bovendien pakt de TAF GoedGezekerd AOV ook qua prijs en voorwaarden voor het gros van de ondernemers een stuk gunstiger uit,’ sluit Hollander af.

AOV-zzp.nl:

Review volgt.  Maatschappij brengt uit het verleden een zeer slecht imago met zich mee wat betreft uitkeren bij schade. Juist wat je niet wilt, zeg maar...:-(

Een aantal malen verbeterde TAF haar voorwaarden en deed premiewijzigingen, met name premie stijgingen. Maar hun slechte reputatie qua uitkeringshistorie en een aantal standaaruitsluitingen *(naast de eigen keuze of je wel of geen Pschye zelf zou willen meeverzekeren).op hun produkt zaten nog in de weg om door het gerenommeerde intermediar serieus genomen te worden. (Terecht!).

Ik persoonlijk  zou een verzekeringsmaatschappij graag een kans geven om nieuwe geschiedenis te maken. Maar ja, neem je dat risico over de rug van je relatie? Zeg je met de kennis en ervaring die jij persoonlijk hebt Eum, ja , dat is absoluut een goede keuze? Gelukkig hebben wij van AOV-zzp.nl zeer goede afspraken met vele verzekeraars die wel betrouwbaar waren en nog steeds zijn. Prijstechnisch maakte TAF ook nog geen verschil. Dus... ?? <<<REVIEW volgt!

*Uitsluitingen :

 • gedekt muv chronisch vermoeidheidssyndroom en equivalenten daarvan,
 • fibromyalgie en equivalenten daarvan,
 • postviraal syndroom, waaronder ook aspecifi eke klachten na de acute fase van de ziekte van Lyme en Q-koorts,
 • aspecifi eke RSI,
 • whiplash en het postwhiplashsyndroom,
 • post-commotioneel syndroom,
 • bekkeninstabiliteit,
 • chronisch pijnsyndroom zonder onderliggende medisch te objectiveren afwijking,
 • orgaanneurose,
 • Da Costa syndroom,
 • Environmental Distress Syndrome (EDS) en equivalenten daarvan.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2022 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page