fbpx
Image
Image

De beste Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor kenniswerkers ZZP-ers

De beste Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor kenniswerkers ZZP-ers 

computer

Een kenniswerker is iemand die kennis en informatie tot zich neemt en deze interpreteert, ontwikkelt en vervolgens gebruikt en distribueert. Informatie verzamelen, analyseren, beoordelen, verwerken, bespreken, en gebruiken. Nederland telt ongeveer 5 miljoen kenniswerkers.  Hij gebruikt zijn vaardigheden om problemen te signaleren en vervolgens oplossingen en alternatieven te zoeken.

Bij Het Nieuwe Werken (HNW) gaat het om het flexibiliseren van het werk naar tijd en plaats.W waarbij gebruik wordt gemaakt van ICT-oplossingen voor onderlinge communicatie en samenwerking, dit in tegenstelling tot 
het oude werken, gebaseerd op de industriële samenleving, waarin de productie van materiële goederen voorop stond.

Totzover de terminologie. Maar wat is de beste AOV voor de kennsiwerker tegenwoordig?

Een kleine omschrijving voor dat deel dat van belang is voor de verzekeraars, om hen in te laten zien, dat jij minder risico loopt dan de bouwvakker, de timmerman en de loodgieter.

Je bent zelfstandig werkzaam en je verricht licht kantoorwerk, d.w.z. je verricht weinig of geen fysieke arbeid.Je werk speelt zich veelal af in kantooromgeving.Je bent adviseur, manager, verkoper, of ICT-er.

Voor de verzekeraar van arbeidsongeschiktheid is dit verzekeringsrisico geringer dan bijvoorbeeld iemand die fysieke handenarbeid (bijv. schilder, timmerman) verricht. Hetgeen resulteert in een voordeligere premiestelling.Er zijn verzekeraars die zich gespecialiseerd hebben in bepaalde doelgroepen en daarin erg goed zijn. Wij zijn daar uiteraard uitstekend van op de hoogte.

goedkoopste aov kennis werkers aov Er zijn tegenwoordig meer dan 99 varianten, ieder met zijn specifieke kenmerken en voorwaarden. Maar wat betekent dat voor u vraagt u zich af, hoe wordt ik hier wijs uit?! Dat is nu net de missie wij van arbeidsongeschiktheidsverzekering.net! Wij helpen u daarbij graag!

Ik ben (nog) niet serieus geïnteresseerd in een AOV,  maar wil zelf een AOV berekening maken.


Ik ben serieus op zoek naar een AOV en wil deze gaan afsluiten,  ik wil daarom graag een berekening, uitgebreide voorlichting en gedegen persoonlijk AOV Advies Persoonlijk AOV Advies met drie keiharde garanties van een ervaren AOV-expert.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2022 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page