fbpx
Image
Image

Oproep om ons ervaringen te delen van SharePeople Broodfonds VoorzieningenFonds SamsamKring

Al een aantal jaren zijn Broodfondsen en Broodfondsachtige afgeleide schenkkringen actief. Samen met elkaar en tegen de verzekeraars. Allemaal gebaseerd op vertrouwen (zoals het hoort!).

Toch hoor je van de aanbieder SharePeople vaak alleen jubel verhalen. Maar niet perse van de zieke deelnemers. Soms ook wel. Al dan niet gestimuleerd om een korting te vergaren. Dat is natuurlijk van alle tijden en zegt niet heel veel..En wie weet is het ook allemaal een groot feest. Maar de groepsdruk zorgt er ook soms voor dat mensen de vuile was binnen houden of eruit stappen.

We horen dan niet wat de overwegingen zijn geweest om ermee te stoppen. Was het allemaal toch wat anders dan je in eerste instantie gedacht had, zoals zo vaak in het leven? Wij hebben graag reacties op/over: uitstappers/deelnemers 

(dus via de Broodfondsmakers) dus met en ofline bijeenkomsten en verplichting ..

Broodfondsen, Ziektefonds VoorzieningenFonds:

Beiden: Met de afspraak: als jij ziek bent, ben je ziek , wij keren uit Geen controle / geen beoordeling arbodienst

Online varianten Share People, Samsamkring

waarbij je je online kan aanmelden en warabij wel met een arbodienst gewerkt wordt (en welke en hoe wordt die gewaardeerd)

Common People Smart Fund?

Reactie kunnen worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mag anoniem: Wij sturen je een beveiligde anonieme link. Delen wordt op prijs gesteld: Binnenkort verschijnt een Uitgebreid Vergelijk van Schenkkringen en de ervaringen hiermee!

Deze website is  SSL beveiligd 

©2023 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page