fbpx
Image
Image

Willem Bol verliest weer, ook nu bij Hoge Raad

Volgens Bol's Arnhemse advocaat Carien Langereishaar is onomstotelijk vastgesteld dat de verkeerde polisvoorwaarden zijn gehanteerd. “Namelijk verouderde niet meer geldende. Dit heeft in beginsel grote gevolgen voor de procedure en de uitspraken zoals die zijn gedaan door de voorzieningenrechter, rechtbank en het hof. Zij zijn allemaal op het verkeerde been gezet bij hun oordeel. Gevolg van deze fouten is dat Willem Bol het al jaren moet stellen zonder welke inkomsten dan ook.”

Cassatie
Bij het de Hoge Raad werd onder meer aangevoerd dat het hof ten onrechte heeft geoordeeld dat Bol geen bewijs mag leveren dat het was toegestaan om op arbeidstherapeutische basis te werken. Ook vindt hij dat het hof geen helderheid heeft gegeven wanneer volgens de verzekeringsovereenkomst sprake is van arbeidsongeschiktheid.

De Hoge Raad heeft geoordeeld dat de klachten van Bol zich niet lenen om in cassatie te behandelen. “De aangevoerde klachten kunnen niet tot cassatie leiden. Dit behoeft geen nadere motivering nu de klachten niet nopen tot beantwoording van rechtsvragen in het belang van de rechtseenheid of de rechtsontwikkeling”, aldus advocaat-generaal Ton Hartlief.

Generali en haar rechtsopvolger ASR kunnen nu eindelijk deze zaak achter hun laten. Hopelijk gaan ze nu duidelijkheid verscahffen wat er hier echt aan de hand is.

 Zelf: zei hij : 'Er zijn in Nederland honderden slachtoffers van verzekeraars, die net als ik worden uitgerookt'. 

Arnoud Wennekus:

 willem Bol...Van charmante presentator tot dakloze patiënt: Willem Bol is al jaren in gevecht met zijn verzekeraar. De sleutel tot verhaal wellicht? Zijn ziekte Parkinson?

Paranoia is een van de symptomen van beginnende parkinson - daar is Bol zich van bewust las ik...

 

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page