fbpx
Image
Image

aov premieverhoging averoPremieverhoging AOV: Avero Achmea, Centraal Beheer AOV en Interpolis AOV


Avero Achmea verhoogt haar premie voor al haar nieuwe en reeds lopende AOV verzekeringen. Per 01-01-2020.  Inmiddels hebben veel Avero verzekerden de brief met de aangekondigde premieverhoging allang rechtstreeks in de bus gekregen, (uiteraard schandalig!)

Avero "verkoopt" het als volgt:

Hoe informeren wij uw relaties?
Wij sturen 2 maanden voor de prolongatie een vooraankondiging naar de verzekerden. Vanwege het belang hiervan sturen wij deze rechtstreeks naar de verzekerden. Kort voor de prolongatiedatum ontvangt uw relatie
het nieuwe verzekeringsbewijs via de reguliere verzendwijze. Daarop staat de nieuwe premie. "Elk jaar bekijkt Avéro Achmea of de premies voor AOV omlaag kunnen of omhoog moeten. Voor bestaande verzekeringen passen wij de premie aan na de eerste contractperiode, op de  prolongatiedatum vanaf 1 januari 2020."

Graag helpen wij ondernemers die een premieverhoging heeft gehad zich bij ons te melden om door te spreken welke mogelijkheden er zijn om deze premieverhoging draaglijker of ongedaan te maken.

Wanneer gaat de AOV premieverhoging Avero, Centraal Beheer en Interpolis in?

 Voor nieuwe aanvragen gaat de premieverhoging per 1 januari 2020 in. Bestaande polissen worden automatisch verhoogd bij de eerstvolgende premiebetaling. Je kan uiteraard deze polis opzeggen om elders verzekerd te geraken.

Daarom stuurt Avero natuurlijk heel snel de premieverhoging, zodat je de polis direct moet opzeggen en als een sneltreinb elders verzekerd zou moeten raken., Daarmee loop jij als ondernemer ondertussen het  risico en moet je heel veel energie en tijd steken om dit anders te regelen. Het is natuurlijk veel gemakkelijker om dit te accepteren en wat leukers te gaan doen met je tijd, dan zo'n ongevraagde urgente haastklus tussendoor.

 

Waarom verhoogt Avero Achmea de AOV premies voor zelfstandigen?

De verzekeraar meldt dat door de lage rentestand zij genoodzaakt zijn de premies van alle lopende polissen alle lopende polissen EN BLOC met 5% te verhogen, om zo de uikeringen in de toekomst te kunnen garanderen.

"Dat is nodig om in de toekomst alle uitkeringen te garanderen". Onzin natuurlijk! Superkapitaalkrachtig MEGA concern!
Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page