Image
Image

AOV verzekering vergelijken zelfstandig ondernemer (zzp -er) Consumentenbond Independer

independer consumentenbondAOV verzekeringen voor de zelfstandig ondernemer vergelijken ? Eenzeer lastig product met daadwerkelijk grote verschillen in kwalitiet en premies.. Een product waaraan geen pepernoot te verdienen is door Independer en de Consumentenbond. En dat weten ze al heel lang!

Dat is de enige ECHTE reden waarom ze zich er NOOIT mee bezig hebben gehouden. Kost veel te veel tijd.Veel teveel gedoe. Ook helemaal geen verstand van. Veel kleine ZZP-ers die het toch niet kunnen en willen betalen om allerlei redenen. Ze verdienen toch niet genoeg geld. Waarom zouden we daar onze tijd, geld en investeringen en onze mooie praatjes er dan insteken / in investeren? Belangenbehartiging doen wij als Independer of Consumentenbond alleen als het ons uitkomt natuurlijk. Bla bla bla...

Dus ja wie maakt zich er dan druk om? Ja veel zelfstandig ondernemers zelf en natuurlijk veel grote kapitaalkrachtige miljarden bedrijven : de commerciele verzekeraars. Maar niet die andere partijen die zo ongelooflijk aan jullie belang zeggen te denken! 

Vanzelfsprekend helpen wij jou graag :-)

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services