fbpx
Image
Image

Premium ALL Inclusive Service Garantie Abonnement

 Maak de keuze die je gemoedsrust biedt en je financiële toekomst beschermt. Kies voor ons Premium ALL Inclusive Garantie Abonnement voor een volledige en zorgeloze AOV-service.

 Hallo zelfstandig ondernemers van Nederland! en Alle leden van AOV-zzp.nl Inkomens Zekerheids Collectief! Na jarenlange opeenvolgende kwaliteitsverbeteringen van onze dienstverlening hebben wij ook steeds betere condities qua premies en voorwaarden weten te bedingen voor de deelnemers van ons Inkomens Zekerheid Collectief.

We gaan nu uitdrukkelijk op verzoek van onze relaties nieuwe diensten lanceren! Tegelijkertijd is het Service Garantie Abonnement weer verbeterd en heet nu

AOV ALL Inclusive Service Garantie Abonnement = AOV Premium All Inclusive Service Garantieabonnement

En ja óók wordt voor het eerst sinds 10 jaar de prijs van ons Service Garantie Abonnement aangepast. Dit is reeds aangekondigd en gebeurd per 01-01-2018 met een jaar overloop. De prijs wordt nu naar 10 jaar met 3,75 per maand verhoogd. Dit geldt voor alle relaties die bij ons zijn vanaf 2014. Nog langer terug (2006) betaalde deze slechts €12,50. Dat is echt bizar weinig voor de diensten die wij leveren. Dus een prijsverhoging is voor deze groep is iets groter , maar wel onontkoombaar. Je zou kunnen zeggen dat ze al die tijd heel erg weinig betaalden en dat we ze dit voordeel gegund hebben.

In combinatie met onze nieuwe dienstverlening verdient uw investeriung gemakkelijk en onbezorgd terug.

Wat is er allemaal gebeurd in die ruim 170 jaar…. (Vanaf 2008) Terwijl het overgrote deel van de adviseurs stopten met AOV’s (niet rendabel/ ingewikkeld/ geen genoeg kennis en ervaring, kost te veel tijd) ...werkten wij aan de kwaliteit van onze dienstverlening en aan het bedingen van betere premies en voorwaarden voor de deelnemers van ons Inkomens Zekerheids Collectief.

-Wij kregen meer relaties beter verzekerd dan ooit, ook ondanks medische beperkingen. -Wij kregen meer persoonlijke recommandaties en goede aanbevelingen dan ooit.

-In de vakpers pers publiceerden wij een reek van waardevolle zeer goed gelezen en gewaardeerde onafhankelijke blogs -Wij maakten onze opwachting als spreker en experts op de vakbeurs van inkomensadviseurs. Inmiddels is AOV-zzp.nl anno 2024: De nummer 1 AOV Specialist van zelfstandig Nederland, Er is maar één AOV -ZZP.nl

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page