fbpx
Image
Image

Eindelijk weer eens actie in AOV Verzekeringen

Zwaar beroep | Nieuwe eindleeftijden

Als de klant een een zwaar beroep heeft of er is een medische reden waardoor de eindleeftijd normaal gesproken op 55, 60 of 65 jaar wordt gesteld, dan kan worden gekozen voor een verlengde uitkeringsduur tot maximaal 70 jaar. De premie voor deze verzekering is wel duurder en een voorwaarde voor een uitkering is dat de ondernemer minimaal 5 jaar voor de oorspronkelijke (gemaximeerde) eindleeftijd van 55, 60 of 65 jaar arbeidsongeschikt wordt.
Nieuwe eindleeftijden
De eindleeftijd van de dekking is uitgebreid met 68, 69 en 70 jaar. Daarnaast is het maximaal verzekerd bedrag verhoogd naar € 150.000. Klanten kunnen nu maximaal 80% van het inkomen verzekeren, met een minimum van € 2.500 en een maximum van € 150.000 per jaar. Bovendien is de Aegon AOV nu ook verkrijgbaar met een uitkeringsduur van 2 jaar. Hierdoor zijn de volgende uitkeringsduren mogelijk: 2 jaar, 5 jaar, 10 jaar of tot de eindleeftijd.

Reaal

Reaal: preventie en re-integratie | Verbeterde instapkortingsregeling
Reaal heeft voor haar Ondernemers AOV de instapkortingsregeling verbeterd, een premieverlaging doorgevoerd en de voorlopige dekking bij een ongeval uitgebreid. Pim Hafkenscheid, eindverantwoordelijk voor AOV bij Reaal: “Door het succes van onze intensieve, persoonlijke begeleiding bij preventie en re-integratie, die onze klanten waarderen met gemiddeld een 8,2, zien we dat minder klanten arbeidsongeschikt worden en ook minder lang arbeidsongeschikt blijven. Hierdoor kunnen wij voor klanten in beroepsklasse 2 de premie verlagen.”

Verbeterde instapkortingsregeling
Nieuwe klanten die op of na 1 juli 2018 een Ondernemers AOV van Reaal afsluiten kunnen kiezen voor de standaard instapkorting van 40% in het 1e jaar, 20% in het 2e jaar en 10% in het 3e jaar. Of voor de nieuwe optie: een doorlopende korting van 8% gedurende de looptijd van de verzekering.

Premieverlaging winkeleigenaren
De premie voor ondernemers in beroepsklasse 2 wordt met 5% verlaagd. Hierdoor is lager geworden voor onder meer (commercieel) directeuren/managers, winkeleigenaren en accountmanagers. Voor nieuwe klanten gaat de verlaagde premie in op 1 juli 2018, voor bestaande klanten gaat deze in op 1 september 2018.

Uitbreiding voorlopige dekking
Vanaf 1 juli 2018 wordt de voorlopige dekking voor het risico van arbeidsongeschiktheid bij een ongeval uitgebreid. De maximale uitkeringsduur is verlengd tot aan de aangevraagde eindleeftijd. Dit was voorheen maximaal 730 dagen. En de maximale uitkering is verhoogd van € 22.000 naar € 55.000 per jaar.

WIj houden u op de hoogte als we deze wijzigingen in premie-en/of voorwaarden nauwkeuriger hebben kunen analyseren en toetsen

Arnoud Wennekus

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page