fbpx
Image
Image

ZZP-er regel zelf je AOV zaken!

Een hoofdpijndossier dus, voor iedereen behalve misschien de aandeelhouders van de verzekeringsmaatschappijen. Wie kan daar wat aan doen? De verzekeraars in de eerste plaats. Die kunnen beginnen met gewoon eens naar zelfstandigen te luisteren wat die werkelijk nodig hebben, in plaats van achter hun bureau te verzinnen wat goed voor hen zou zijn en ons dan te verzekeren dat dat ze echt alles gedaan hebben wat ze konden.

Dan minister Koolmees van Sociale Zaken. Die kan de verzekeraars daar als hij wil morgen op aanspreken. Met het regeerakkoord in de hand, want daar staat het in. Vervolgens kan hij samen met zijn partijgenoot op Financiën de AFM vragen om de verzekeraars te dwingen de beloftes na te komen die ze in dat gesprek ongetwijfeld zullen gaan doen.

Ondertussen ontkomen zelfstandigen er ook niet aan hun om zelf zaakjes op orde te brengen. Toegegeven, het is niet eenvoudig om je situatie goed in te schatten, je risico's te inventariseren, te kiezen hoe je je daar waar nodig tegen indekt, en vervolgens ook nog eens op gezette tijden te blijven checken of het hele plaatje nog wel klopt.

Als je nog helemaal niks hebt geregeld, bel dan morgen een broodfonds in je regio of die plek voor je hebben. Daar regel je met andere zelfstandigen samen een goeie dekking voor twee jaar. Vervolgens kun je in alle rust nadenken over wat je misschien verder nog moet doen. Laat je daarbij adviseren door een onafhankelijk deskundige. Zoek Specialisten  die er niet aan verdienen om jou een polisje te verkopen, maar die jij betaalt om jouw belang te dienen en verder helemaal niks.

Bron: Pierre Spaninks

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page