fbpx
Image
Image

Wij zijn een INNOVATIEF bedrijf met afwijkende denkwijze en ideeën. Zo deden wij al AOV advies zonder provisie in 2008!

Wij staan volledig in dienst  van onze relaties, zelfstandig ondernemers, die we helpen bij het Adviseren, Vergelijken en Afsluiten van de beste en voordeligste inkomensoplossing bij arbeidsongeschiktheid en ziekte.

Wij worden betaald voor onze waardevolle adviezen en diensten die wij leveren,  en factureren deze werkzaamheden aan de relatie .. Wij willen onze relaties alle aandacht en tijd geven die ze verdienen.  Zij betalen ons voor onze tijd en kwaliteit van dienstverlening.

Wij werken in de afwikkeling van onze adviezen richting verzekeraars zo  efficiënt mogelijk zodat de factuur voor onze relaties  betaalbaar blijft. Dat is essentieel zoals je weet, omdat veel ondernemers vaak niet tot het afsluiten van een AOV komen door de hoge kostenstructuur.

Wij werken provisieloos : Verzekeraars betalen ons helemaal niets voor de verzekeringsaanvragen die wij bij ze onderbrengen. Sommig verzekeraars werken efficient, sommige verzekeraars minder efficient.

Het is ook daarom dat wij EFFICIENCY in de kwalitatieve en prettige COMMUNICATIE tussen u en ons zeer belangrijk vinden. WIJ COMMUNICEREN DAAROM UITSLUITEND PER  E-MAIL

Wij proberen onze dossiers zo volledig en compleet mogelijk aan te leveren, het liefst in één keer. Dat lukt door de onstuimige groei en drukte de laatste maand nog niet altijd zo goed als we willen, ook doordat alle verzekeraars weer andere zaken verlangen en er geen eenduidigheid vragen en formulieren is. Maar door betere afspraken met de verzekeraars gaat dit vooruit.

Wij ontvangen dan ook –na het aanvragen van de verzekering-  graag ALLEEN een e-mail waarin de aanvraag wordt bevestigd en welke zaken er eventueel ontbreken, onvolledig zijn, of toelichting behoeven. Dit documenteren wij gelijk en leggen zo alles ook tegelijk vast. Wij worden ook graag op de hoogte gehouden van elke vooruitgang of verstoring van het ideale aanvraagproces.

UITZONDERINGEN |DRINGEND  |SPOED |  ZEER BELANGRIJK | NOODGEVAL

Natuurlijk is telefonisch overleg leuker, gezelliger, maar SOMS ook noodzakelijk! Om de communicatie tussen u en ons effectief en snel te kunnen laten verlopen, maken wij gebruik van een ONLINE-AGENDA.

Je kunt zelf aangeven wanneer je wenst terug te worden gebeld. Wij bellen je dan op het afgesproken tijdstip, op het opgegeven nummer.

Het is van belang dat wij van tevoren EXACT weten:

Waar het over gaat Welke relatie het betreft en Wat dit de  uitzondering op de regel maakt

Want, nogmaals wij werken UITSLUITEND PER E-MAIL

Bel je ons dan zal je worden gewezen op het maken van de afspraak via ons AGENDA systeem. Dat kan vaak dezelfde dag, dus leidt niet persé atot vertragingen.

MAAK EEN TERUGBELAFPRAAK  WEES EFFICIENT HELDER EN BONDIG

Dit is  de link: https://www.aov-zzp.nl/vrijblijvend-30-minuten-in-gesprek-met-de-aov-specialist-kies-je-tijdstip-ik-bel-je-terug

 

Je krijgt een bevestiging per e-mail. Vul je rechtstreeks doorkiesnummer of mobiele nummer in, dat scheelt ook weer tijdverlies. Als we je bellen op het door jouw opgegeven tijdstip.

Eventueel kun je invullen zelf te willen bellen op dit tijdstip. Dat kan en mag dan ook, wij bevestigen en geven dat dan akkoord aan je per –email.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page