fbpx
Image
Image

Radar: Gelukkig zijn er arbeidsongeschiktheidsverzekeringen ...

Niemand meldt zich ziek voor de lol, ondernemers al helemaal niet. Omdat zij hun eigen baas zijn, betekent ziek zijn namelijk ook: geen inkomen. Gelukkig zijn er arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) voor dit soort situaties. Maar die lijken steeds minder vaak uit te keren. Radar zoekt uit hoe dit tij gekeerd kan worden.

 Aldus de kop van het artikel op de website van Radar...

 

meningvandeaovexpert-225-10

 

 

 

 

Daar gaan we weer met #RADAR. Wij volgen de berichtgeving al jarenlang keer op keer op de voet. Vreemd genoeg lijkt het erop dat er zelden of nooit een AOV expert / onafhankelijk AOV adviseur uitgenodigd /aan het woord wordt gelaten die wat nuance in de eenzijdige berichtgeving aan mag brengen.

Over het algemeen wordt door Radar het leed van het kwetsbare en benadeelde slachtoffer belicht. Dat is dan wel weer begrijpelijk omdat dat dat nu eenmaal het format van het programma is.  ("Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. radar stelt consumentenproroblemen aan de kaak)

Toch zijn er soms wel degelijk issues met wel of niet uitkeren van verzekeraars. Die zijn er natuurlijk net zoveel als werknemers met het UWV en de WIA beoordeling. Vreemd genoeg hoor je daar ook nooit zoveel van in de pers.

Daarom zien wij de komende uitzending weer met veel belangstelling tegemoet. Onafhankelijk en kritisch zullen wij alles volgen. Wellicht volgt er een BLOG over later!

Oproep: Zzp'ers met een AOV Issue

Wij zoeken zzp'ers die een beroep hebben gedaan op hun arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), maar die geen uitkering kregen of die deze moesten terugbetalen.

Maandag 23 januari 2017 in Radar, om 20:30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page