fbpx
Image
Image

Collectief Verplicht AOV-advies voor ZZP’ers?

Tien adviesuren met een adviseur
Laat de ondernemer tien adviesuren ervaren met een adviseur. Het kost hem/haar geen geld, wel tijd. Daarmee kunnen we bewerkstelligen dat de zelfstandige om de tafel gaat zitten met een adviseur. De ervaring leert dat deze drempel nu namelijk te hoog is. Door dit weg te nemen, kan de ondernemer met de adviseur goed in kaart brengen waar zijn financiële risico’s én mogelijke oplossingen liggen bij arbeidsongeschiktheid.

Volledige AOV is voor veel ZZP’ers te duur
Vervolgens kan een bewuste keuze gemaakt worden over het afdekken van dit risico. Dat zal niet altijd via een verzekering zijn. Want laten we eerlijk zijn, een volledige AOV is voor veel ZZP’ers te duur. Maar daar gaat het even niet om. Het gaat erom dat iedere individuele ondernemer hier een gefundeerde, individuele keuze maakt. Een oplossing, in welke vorm dan ook, die past bij die specifieke zelfstandige. Ik ben ervan overtuigd dat we dan als samenleving goed bezig zijn en zo schrijnende excessen kunnen voorkomen. Want dát is toch wat we nastreven? Laten we daarom ons netwerk aan goede AOV-adviseurs hiervoor inzetten.

Samen financieren we dit advies-vangnet
Hoe financieren we dit advies-vangnet voor de ZZP’er? Samen! Als medewerker van een arbeidsongeschiktheidsverzekeraar doe ik een oproep aan de politiek, maar vooral ook aan mijn collega-verzekeraars om serieus te kijken naar naar mogelijkheden om dit businessmodel te laten werken. Ik heb er alle geloof in. 


Bernardo Walta

meningvandeaovexpert-225-10

 

 

 

 

Er is inderdaad een grote groep die de volledige AOV Verzekering niet nodig heeft en wellicht niet kan of wil betalen, maar toch ook geen beperkte /tijdelijke AOV dekking regelt. Goed advies kost ook geld en ook daar haken deze ondernemers vaak af kennelijk. 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page