fbpx
Image
Image

Movir verlaagt premie Soepel en Zeker kortdurende dekking

movir

Movir voert een premieverlaging door voor de kortlopende Soepel&Zeker AOV (dekking ‘Kort’). Daarnaast is het voor ondernemers eenvoudiger om over te stappen van de kortlopende aov naar een langlopende Soepel&Zeker AOV (dekking ‘Lang’).

"Op die manier is het voor starters met een beperkt inkomen aantrekkelijker om zich te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid", aldus Movir-directeur Louis van Drunen. "Uit onderzoek van het Centraal Planbureau komt naar voren dat een kwart van de zelfstandigen onvoldoende alternatieven heeft om in een minimuminkomen te voorzien. Dat is zorgelijk."

Het is per direct mogelijk een offerte op te vragen op basis van de verlaagde premies. Bestaande verzekerden profiteren per 1 januari 2017 van de nieuwe premies.

De premie gaat gemiddeld met 19 procent omlaag.

In plaats van het invullen van een uitgebreide reeks vragen over gezondheid, volstaat vanaf nu een korte vragenlijst (validiteitsverklaring). Voorwaarde is wel dat de verzekerde niet arbeidsongeschikt is en nog geen 55 jaar. Overstappen van dekking ‘Lang’ naar dekking ‘Kort’ kan tot diezelfde leeftijd. "Dit geeft verzekerden de mogelijkheid om op gezette tijden met hun adviseur te kijken welke manier van verzekeren op dat moment het beste bij hen pas

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page