fbpx
Image
Image

Andere vergelijkers kunnen zich ook niet te vinden in het Ditzo "onderzoek" naar vergelijkers

Huisbrink: "Pricewise vergelijkt bijna de hele markt. Dat geeft een overzichtelijk beeld voor de consument. Die ziet ook de premies voor verzekeringen waar wij geen vergoeding voor krijgen. Wij doen dit op een transparante en overzichtelijke manier. Wij worden door de verzekeraars natuurlijk ook gebruikt als marketingkanaal. Of het geld nu gaat naar reclame of naar ons, dat is aan de verzekeraar. Wij doen wel veel meer voor de consument."

De AFM meldde onlangs dat de vijf grootste vergelijkingssites een toegevoegde waarde hebben in het oriëntatie- en afsluitproces van een verzekering. En dat ze in het belang van de klant zijn. De consument bespaart volgens Pricewise niet alleen geld, maar ook tijd als hij een prijsvergelijker gebruikt.

Uit het onderzoek blijkt dat ruim 80 procent van de respondenten vraagtekens zet bij de uitkomsten van vergelijkingen wanneer zij horen over de hoogte van deze vergoeding. "Dat is erg sturend gevraagd," vindt Huisbrink. "Als je vraagt: de vergelijkingssite krijgt honderd euro per overstapper, denkt u dat de hoogte van de vergoeding invloed heeft op de ranking op de website? Ja, dan is het logisch dat het grootste gedeelte denkt van wel. Maar dat is volledig onjuist. Onze website trekt niemand voor. De beste deal, die aansluit op de wensen van degene die vergelijkt, komt bovenaan."

Redactie: www.aov-zzp.nl En zo halen we allemaal weer de krant . En zo brengen we allemaal de website en de diensten weer onder de aandacht. Ook wij hebben een "doe-het-zelf"
AOV premie vergelijker op onze site. Echter zonder advies kun je bij ons geen AOV zelf afsluiten! Dit kan enkel en alleen door ons AOV adviesrapport aan te vragen

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page