fbpx
Image
Image

Minimale stijging van AOV premies sinds 2013

Sterren
MoneyView deelde zoals gebruikelijk ook weer vijf sterren uit, de zogenaamde ProductRatings. Achmea kreeg voor het eerst vijf sterren voor de voorwaarden, met de labels Avéro, Interpolis en Centraal Beheer. Deze labels krijgen alle drie de vijf sterren omdat de producten identiek zijn. Ook Aegon en Generali kregen op dit onderdeel de maximale score. Op het gebied van prijs werden aan slechts twee verzekeraars de vijf sterren uitgedeeld: Allianz en Reaal.

Execution only
MoneyView liet ook zijn licht schijnen op het initiatief van Zelf, onderdeel van Vivat Verzekeringen, dat een eerste execution only AOV introduceerde. Deze verzekering kent een standaard dekking zonder keuzemogelijkheden.

MoneyView vraagt zich af of het nieuwe initiatief een vervolg gaat krijgen: "Of deze nieuwe ontwikkeling ook leidt tot een nieuwe trend zal de komende periode moeten uitwijzen: aangescherpte wet- en regelgeving heeft er in de afgelopen jaren toe geleid dat advisering door een (on)afhankelijk adviseur of door de aanbieder van het AOV-product juist steeds belangrijker gevonden wordt door toezichthouders. Zelf kiest ervoor om tegen deze tendens in een AOV zonder enige vorm van advies aan te bieden. Het is voorlopig nog de vraag in hoeverre andere aanbieders dit voorbeeld zullen volgen."

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page