Image
Image

AOV ZZP Specialist Nederland

Arnoud Wennekus stelt zich voor:

Bel voor Direct Persoonlijk Contact  030- 6 30 88 30 voor Arnoud Wennekus of een van zijn adviseurs!
AOV-ZZP.nl is een moderne, transparante en professionele financiële dienstverlener een met een duidelijke doelstelling. Wij behartigen uw belangen en niet die van de verzekerings-maatschappij. 
AOV-ZZP.nl is oorspronkelijk opgericht door Arnoud Wennekus (foto en hield zich in de jaren 90 voornamelijk bezig met Financiële Planning, Pensioenen en Hypotheken.Later zijn wij ons gaan specialiseren in AOV Verzekeringen voor de Zelfstandig Ondernemer.

AOV-ZZP.nl werkt op dit moment met 7 adviseurs landelijk, om ZZP-ers  en ondernemers te voorzien van advies op het gebied van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor de zelfstandig ondernemer.

Maatschappelijk betrokken: Tune! | AOV-ZZP.nl  Financial Planning en Arnoud Wennekus steunen KiKa en zijn partner in Samen voor Nieuwegein. Ook in 2012 hebben wij weer onze belangeloze maar waardevollebijdrage geleverd aan diverse goede doelen.Ook sponsoren zij plaatselijk voetbalclub Geinoord en de D1 in het bijzonder.

Missie:Zoveel mogelijk (kleine) ondernemers helpen zich betaalbaar te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, zodat ze onbezorgd kunnen ondernemen!

Werkwijze

Door middel van persoonlijke dienstverlening, samen met de klant de behoeftes m.b.t. het verzekeren van inkomen bij ziekte en ongeval ontdekken, en duidelijkheid scheppen in de wereld van verzekeringen, op een heldere en kostentransparante manier. 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services