fbpx
Image
Image
De inflatie heeft grote invloed op de waardevastheid van je eventuele uitkering als je ziek raakt. Als het verzekerd bedrag gelijk blijft en de prijzen blijven in de toekomst stijgen zal je koopkracht natuurlijk op den duur steeds verder afnemen. Je bent ziek en de prijsstijgingen zorgen ervoor dat je met hetzelfde beschikbare budget minder kunt besteden. Redelijk frustrerend!
Wanneer je klant bij aov-zzp.nl bent zullen we ieder jaar doorspreken of je verzekering aanpassing behoeft, op welke manier dan ook, maar in het verleden is dat in algemeen zin veel te weinig gebeurd in de markt.
Als je uitkering uiteindelijk niet voldoende is om in je levensbehoefte te voldoen, dan ben je wel verzekerd maar niet voldoende. Dat schiet natuurlijk ook weer niet op.

Tegen inflatie verzekeren
Inflatie kun je meeverzekeren op het verzekerd bedrag of de uitkering wanneer je daadwerkelijk ziek wordt en gebruik moet maken van de uitkering.
Je kan de premie en het verzekerd bedrag laten meestijgen met de CBS index of met een vast percentage. Je kan er ook voor kiezen om het verzekerd bedrag te indexeren met CBS percentage of een vaste index.
Dat betekent ook dat de stijging samengesteld zijn en dat de premie snel oploopt. Deze factoren hebben dus een behoorlijk grote impact op de premieverloop. Houdt er dus rekening mee dat je niet een uitgebreide geïndexeerde AOV offerte vergelijkt met een zonder stijging want dan sla je de plank behoorlijk mis.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page