fbpx
Image
Image
schilder2“Het is van de zotte dat werkgevers en bonden samen afspraken maken over zpp’ers zonder die zpp’ers daarbij te betrekken”, zegt voorzitter Charles Verhoef van Zelfstandigen Bouw. “Ook wij zien graag dat zzp’ers zich verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Maar wij zijn niet blind voor de problemen die zij daarbij ondervinden.”
De torenhoge premie is een van die problemen. Ook dit jaar zijn veel zzp’ers weer geconfronteerd met premieverhogingen van honderden euro’s per jaar. Een maandpremie van 600 of 700 euro is geen uitzondering. Wie de premie nog wel kan en wil betalen, loopt er steeds vaker tegenaan dat hij geen verzekering meer kan afsluiten omdat hij te oud is of ooit iets heeft gemankeerd.

“Als bonden en werkgevers zzp’ers willen verplichten zich te verzekeren, dan moeten zij ook bereid zijn samen met ons ervoor te zorgen dat zij dit wel kunnen”, vindt Verhoef. Hij roept hen op tot sectoraal overleg om dit voor elkaar te krijgen.

Redactie aov-zzp.nl Verplichten is nooit goed. Maar de voorbeelden qua premie hier gesteld zijn buitengewoon hoog. Er zijn tal van voorbeelden dat er wel een betaalbare premie mogelijk is. Het hangt af van de hoogte van de verzekerde bedragen , de leeftijd van de schilder en de kwaliteit en uitkeringsduur van de gekozen dekking.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page