fbpx
Image
Image

De vraag deze week luidt: Als je rechtstreeks bij een aanbieder een AOV zou afsluiten. Ben ik dan goedkoper uit? Zie ook zelf aov afsluiten.

Wij kunnen ons voorstellen dat het aantrekkelijker lijkt om zonder tussenpersoon rechtstreeks een AOV af te sluiten bij een maatschappij. Los van het feit dat veelal de betere kwaliteit dekkingen uitsluitend via het professionele intermediair afgesloten kunnen worden, kun je wellicht in sommige gevallen rechtstreeks terecht bij een verzekeraar voor een offerte en ook voor het doe-het-zelf afsluiten. Advies- en afsluitkosten wettelijk verplicht.

Echter wettelijk gezien zullen zij ook de gemaakte advies- en afsluitkosten door dienen te berekenen. Zij mogen wettelijk gezien geen gratis advies geven of afsluiten.

Andere vraag is of je wel bij een maatschappij wil afsluiten als ze alleen hun eigen product kunnen aanbieden en je dus geen idee hebt wat voor kwaliteit dekking zij bieden vergeleken met vele alle andere aanbieders op de markt.

AOV afsluiten rechtstreeks bij een verzekeraar zonder tussenpersoon, 

Het is beetje dom en kort door de bocht om op basis van het idee om mogelijk te besparen op je advies- of afsluitkosten de meest belangrijke zaken over het hoofd te zien. Wat is de kwaliteit dekking van jouw aanbieding en die van bijvoorbeeld 10 anderen maatschappijen. Welke maatschappijen zijn goed voor de klant en komen hun afspraken netjes na en ondersteunen je goed? Ken jij alle mantel en kortingsmogelijkheden?

Zonder AOV specialist als adviseur/ belangenbehartiger is bovendien duurder en meer risicovol

Ken je de addertjes of onduidelijkheden voor een leek allemaal? Stel je hebt schade, en je moet opkomen voor je rechten. Heb je dan liever een professionele tussenpersoon aan je zijde die tientallen jaren ervaring en honderden polissen heeft lopen via de diverse maatschappijen., die voor je vecht? Of ga je in je eentje het zwaard oppakken tegen die grote maatschappij?

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page