fbpx
Image
Image

Het serviceabonnement is niet wettelijk verplicht. Wij denken dat de kwaliteit van de begeleiding , kennis en ervaring , de Voorwaarden en de service en naazorg de kwaliteit van de AOV bepalen. Dus ook de zekerheid die je kan ontlenen aan deze combinatie dat de verzekeraar ook dat doet wat ie moet doen: uitkeren als jij ziek bent. Het is goed om bij ons dit serviceabonnement af te kunnen sluiten, zodat je te allen tijde een adviseur achter je hebt staan die, als het nodig is voor je vecht.Wij vertegenwoordigen inmiddels zoveel zelfstandig ondernemers bij de diverse maatschappijen dat (lees er komen veel euro's binnen via onze bemiddeling) dat om uiteraard alerlei andere redenen erg goed naar ons geluisterd wordt.

Uiteraard is het voor een dienstverlener die aan zo veel eisen dient te voldoen en nog meer eisen aan haar dienstverlening stelt onmogelijk om tegen slechts een eenmalig bedrag oneindig en onbeperkt service te verlenen tot einddatum van de OV verzekering . Dat zou betekenen dat als een 25 jarige ondernemer eenmalig een bedrag voor advies en bemiddeling betaalt, er jaar na jaar werkzaamheden zouden worden verricht waarvoor niet betaald zou hoeven worden, en dat tot 67 jarige leeftijd van deze ondernemer. Dat is financieel-economisch onhoudbaar en dus onmogelijk.

Mocht deze dienstverlener dan als gevolg hiervan, zijn onedrneming stoppen, iets wat anno 2014 regelmatig voorkomt, dan is de klant zelf de dupe, want dan is er niemand meer die hem helpt en als het nodig is voor zijn belangen vecht, namens die honderden ondernemers, tegen de verzekeringsmaatschappij bij ziekte of wijzigingen.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page