fbpx
Image
Image

De  ING AOV (MOVIR) Arbeidsongeschiktheidsverzekering is er speciaal voor ondernemers.


Mocht u arbeidsongeschikt worden dan bent u met de Arbeidsongeschiktheidsverzekering verzekerd van een inkomen. U kunt de verzekering samenstellen uit maximaal 3 elementen of bouwstenen.

De basis van de verzekering wordt gevormd door de basisdekking. Deze keert bij arbeidsongeschiktheid gedurende maximaal 5 jaar uit. Op deze periode wordt uw eigenrisicotermijn nog in mindering gebracht.

U kunt de basisdekking naar wens uitbreiden met de verlengde dekking en/of de eenmalige uitkering.

De verlengde dekking keert uit als u nog steeds arbeidsongeschikt bent als de basisdekking zijn maximale uitkeringsperiode heeft bereikt. De hoogte van de verlengde dekking bedraagt de helft van de basisdekking. De verlengde dekking keert uit zolang u arbeidsongeschikt bent, maar uiterlijk tot u de 60- of 65-jarige leeftijd heeft bereikt (afhankelijk van de door u gekozen eindleeftijd).

De eenmalige uitkering keert uit als u nog steeds arbeidsongeschikt bent als de basisdekking zijn maximale uitkeringsperiode heeft bereikt en uw arbeidsongeschiktheid blijvend is. De hoogte van de eenmalige uitkering is gelijk aan 2 tot 5 maal uw jaaruitkering. Nadat de eenmalige uitkering tot uitkering is gekomen, vervalt de dekking.

De basisdekking kan zelfstandig gesloten worden. De verlengde dekking en/of de eenmalige uitkering kunnen alleen worden gesloten in combinatie met de basisdekking.

De Arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt u aangeboden door Movir N.V., onderdeel van ING.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page