fbpx
Image
Image

centraal beheer ervaringen aov

Klant  Ervaringen Centraal Beheer AOV

K

Klantervaringen met AOV verzekeraars, soms toegelicht en uitgelegd door AOV-zzp.nl. Uiteraard krijgt u van ons , als u relatie wordt bij ons kantoor de echte persoonlijke noot en inhoud!

Bent u echt geinteresseerd met welke verzekeraars we in de praktijk echt goede ervaringen hebben en welke uitstekende voorwaarden tegen een acceptabele prijs aanbieden vraag dan ons AOV Vergelijk Rapport aan, uiteraard tegen een hele scherpe prijs en met de belachelijk goede en unieke niet-goed-geld-terug garantie!

 

Veel afwijzingen, slechte begeleiding, duurt lang

Reactie: Zeker... ik ben jarenlang in loondienst geweest en ben het afgelopen jaar, naast mijn baan in het ziekenhuis begonnen met een eigen ergotherapiepraktijk. Dat loopt leuk en ik wil er ook re- integratiecoaching bij aan gaan bieden. Dit past niet meer allemaal in één week, dus heb ik mijn loondienst- contract per 1 januari opgezegd. 

Nu ben ik op zoek naar een AOV. Ik heb me al georiënteerd op de verschillende mogelijkheden. Bijna had ik al een AOV afgesloten bij Centraal Beheer,. Toen las ik jullie website, en dacht ik: toch interessant om te horen wat jullie mogelijkheden zijn. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want ik heb hele andere keuzes gemaakt. En voordeliger ook nog, maar dat is meegenomen. Het is goed geregeld nu!

2 sterren van de 5 (wordt vervolgd)

Vrijblijvende maar waardevolle afspraak met AOV Specialist Arnoud Wennekus?

Reacties  

-1 #1 Willem 24-10-2019 14:54
Ging heel snel... de afwijzing!! Kl***zooi!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page