fbpx
Image
Image

Garantieverklaring

“Een passende AOV-verzekering met écht goede voorwaarden, tegen de scherpste premie”    

Hier draag ik, Arnoud Wennekus persoonlijk zorg voor!


Wij bieden je  een Persoonlijk Onafhankelijk Vergelijk Rapport, een onafhankelijke vergelijking van voorwaarden en premies van alle verzekeraars in Nederland in één overzichtelijk Rapport, waarbij wij je onze unieke kwaliteits- én laagste premiegarantie bieden.

Hiermee verdien je de investering gedurende de looptijd tientallen malen terug. Wij doen als dé AOV Specialist van Nederland zaken met alle verzekeringsmaatschappijen en kennen alle producten, voorwaarden en kortingsmogelijkheden.

Wij hanteren een bijzonder voordelig en klantvriendelijk tarief. Waar sommige banken en onpersoonlijke grote partijen tussen de € 495,- en de € 600,- rekenen voor slechts een drietal rekenvoorbeelden van de eigen bank, rekenen wij voor ons Persoonlijk Onafhankelijk Vergelijk Rapport en alle gesprekken die daarbij horen slechts € 295,-. U kunt hiervoor gebruik maken van onze EfficiencyKorting.

Uitgebreid AOV Vergelijk is géén snelle computervergelijking Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een ingewikkeld, impactvol en complex product. Het begeleiden, uitleggen, bespreken, inventariseren van uw wensen, het analyseren van de risico’s van uw beroep, het vergelijken van premies en voorwaarden, het uitwerken van diverse offertes en het bespreken en toelichten van verschillende scenario’s zijn onderdeel van ons werk en vallen binnen het voordelige tarief. Wij adviseren niet maar wij vergelijken enkel alle aanbieders inhoudelijk en op  verzoek bemiddelen wij daarna uw keuze op execution only basis.

Waarom aov-zzp.nl?

• Vele ondernemers gingen u reeds voor en beoordeelden onze dienstverlening met een 9,3. 89% van de ondernemers beveelt ons zelfs graag aan. Meer dan 500+ reviews zijn inmiddels te lezen op onze site. En 125+ Linked In Recommandaties.

• Als enige in Nederland hebben wij een eigen team van AOV-deskundigen klaarstaan om uw belangen te behartigen (advocaat, medisch adviseur en arbeidsdeskundige).• Elk jaar een onderhoudsgesprek en elke drie jaar een marktvergelijking, zo blijf je up to date en betaal je nooit teveel.

 

30 dagen Kwaliteits- én laagste premiegarantie al 17 jaar opgenomen in onze Algemene Voorwaarden!

Maak de keuze die je gemoedsrust biedt en je financiële toekomst beschermt. Kies voor ons Premium ALL Inclusive Garantie Abonnement voor een volledige en zorgeloze AOV-service.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over ons Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport, dan hoeft u ons Rapport niet te betalen. Dat risico nemen wij geheel voor ónze rekening. Maar we toetsen dit wel vanaf 09-01-2019 met anti-misbruik clausule. Twijfel je sla dan dan dit specifiek kleine stukje in onze Algemene Voorwaarden na.

 


Herroepingssrecht Bedenktijd volgens Consumentenrecht en Consumentenbond

Wat is een koop op afstand? 'Koop op afstand’ is als je als Consument een product koopt via internet:

 • een postorderbedrijf
 •  de telefoon
 •  een bestelbon uit een krant of tijdschrift
 •  Het gaat dus om situaties waarbij je geen persoonlijk contact hebt met de verkoper
 •  Financiële diensten

Bij koop op afstand heb je als Consument daarom een aantal extra rechten. Zo heb je het recht om van de koop af te zien binnen de bedenktijd (herroepen).

Je hebt het product immers niet voor de aankoop kunnen zien. De regels voor koop op afstand gelden voor producten en diensten, zoals een online taalcursus. Ook gelden de normale wettelijke regels van consumentenkoop. De verkoper hoort je een goed (deugdelijk) product te leveren. Als je iets in een winkel hebt gekocht is het wettelijk gezien zo: koop is koop. Ga in gesprek met de winkelier en kijk of je er samen uit kunt komen als je spijt hebt van een aankoop. Als je je aankoop online, telefonisch of aan de deur hebt gedaan geldt er een wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

De regels van koop op afstand gelden voor Consumenten maar niet in geval van:

 •  sociale dienstverlening en gezondheidszorg
 •  gokactiviteiten
 •  pakketreizen 
 •  passagiersvervoersdiensten financiële dienst(en)
 •  onroerende zaken (huis, grond)• overeenkomsten waarbij een notaris nodig is

Echter de regels voor consumenten wijken nogal af van de regels voor zelfstandig ondernemers /B2B (business to business)

Omdat consumenten nog best goed worden beschermd door de wet. Bij B2B is men geheel vrij om afspraken te maken, en met totstandkoming (akkoord/handtekening) zijn beide partijen gebonden aan dat contract met bijhorende algemene voorwaarden. Als je als ondernemer dus vooraf de algemene voorwaarden hebt kunnen inzien en de Factuur hebt betaald en/of de opdracht akkoord hebt gegeven, dan ben je daar aan gebonden.

Vaak staat er in de Algemene voorwaarden wat je moet doen bij annulering, soms ontbreekt dit echter. Nu is niet zo dat het ontbreken van een annuleringsmogelijkheid per definitie onredelijk is. Echter dit ligt aan de omstandigheden van het geval (zoals altijd).

Ongevraagd telefonisch of fysiek aan de de deur overrompeld worden door een (online) bedrijf is iets wat in de praktijk wel voorkomt.

 

Let op: Wanneer het echter een ondernemer betreft ... 

 • Als er er op initiatief van de ondernemer voorafgaand -telefonisch of App /Chat of Mail contact is geweest, of 
 • Er eerst een telefonische of fysieke afspraak is gemaakt op initiatief van of door de ondernemer, of 
 • Als er tijd zit tussen de mondelinge en schriftelijke opdracht en de daadwerkelijke betaling van de Factuur betreft oordeelt de wet en ook de rechter

...dat er geen recht op herroeping is, aangezien het niet om een consument/. het consumentenrecht gaat. 

.

 

Waarom aov-zzp.nl?

 • Vele ondernemers gingen je reeds voor en beoordeelden onze dienstverlening met een 9,3. 89% van de ondernemers beveelt ons zelfs graag aan. Meer dan 500+ reviews zijn inmiddels te lezen op onze site. En 120+ Linked In Recommandaties.
 • Keert de Verzekeraar wel uit als ik ziek ben? Ja dat hebben we na 17 jaar en tienduizenden gesprekken bij AOV-zzp.nl onomstotelijk bewezen, Bij ons geldt er 100% uitkeringsgarantie als wij jou bijstaan!
 • Als enige in Nederland hebben wij een eigen team van AOV-deskundigen klaarstaan om jouw belangen te behartigen (advocaat, medisch adviseur en arbeidsdeskundige).
 • Op elk moment een onderhoudsgesprek in te plannen en elke drie jaar een kosteloze marktvergelijking en complete oversluiting met weer 50-60% korting, zo blijf je up to date en betaal je nooit teveel.

Ben je als ondernemer serieus met het beschermen van je inkomen bij ziekte en wil je steeds de scherpste premie blijven betalen door Proactief jaarlijks en driejaarlijks onderhoud?

Dan is onze Premium Dienstverlening bij uitstek een No Brainer voor jou!

100% uitkeringsgarantie bij ziekte de laatste 17 jaar en altijd de scherpste premies bij de beste verzekeraars

 

                  Dienstverlening in drie delen, wij werken volgens ons Stappenplan. Deel 1 is volledig risicoloos voor je gezien onze uitgebreide garantie. Lees evt. een van de vele reviews, op onze site of Linked in.

Deel 1:Uitgebreid en Onbeperkt Vergelijk Traject Gesprekken Berekeingen onbeperkt

–Met Efficiencykorting/  Betaling Vooraf

Slechts € 295,- (Netto € 175,-)

Deel 2  = AOV Bemiddeling door AOV-zzp.nl

–Met Efficiencykorting /Zelfwerkzaam/Betaling Vooraf

Slechts  € 295,- (Netto € 175,-)

+Deel 3 

Premium All Inclusive Garantie Abonnement 

Slechts 18,75 per maand!

Totale ontzorging: Elke drie jaar 50-60% korting bij AOV Oversluiting/ Eerste en Tweede bemiddelingen zijn in aanvraagstadium  in beginsel inclusief, maar altijd in overleg, alleen indien zinvol. Dit ter beoordeling van AOV-zzp.nl.

 

Kosteloos binnen ALL Inclusive Garantie Abonnement

 -Abonnement met Alleen wettelijk verplicht zaken, Uitsluitend om Moverende redenen AOV-zzp.nl uitzonderingsgevallen ter beoordeling.  Bestaand uit 5 euro administratievergoeding En 4,95,p per maand wettelijke nazorg.Alle overige werkzaamheden na upgrade of o.b.v. uuratarief (120 euro per uur  Slechts 9,95 per maand

Wij van AOV ZZP bieden u een aantal unieke keiharde garanties, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u bij ons altijd als winnaar uit de bus komt:

 • Deel 1 van ons Stappenplan is met 100% niet-goed-geld-teruggarantie zie onze Garantieverklaring (maar inmiddels wel met Antiflauwekul-anti misbruiktoets)
 • Kies je voor Deel 2 dan hoort daar Deel 3 bij. Tenzij verzekeraars ons in de toekomst gaan vergoeden voor kwalitatief onderhoud richting de ondernemers en/of ons ontslaan van onze (juridische) zorgplicht en/of zelf voldoende zorg en onafhankelijke waarborgen  richting de ondernemer realiseren. (2025?)
 • Laagste premiegarantie

Wij halen als gerenommeerde en ervaren AOV Specialist veel betere resultaten dan de gemiddelde dienstverlener:

 • Wij besparen u tijd, geld en halen kwalitatief aanwijsbaar betere resultaten
 • Wij besparen tussen de 10%-35% extra premie door onze ervaring en expertise,  ons marktbreed onafhankelijk vergelijk en onze goede inkoopdeals met verzekeraars
 • Wij regelen de verzekering (acceptatie) tot 30% sneller, en tegen betere condities.
 • Onze verzekeringen worden eerder geaccepteerd, we hebben 10-30% minder afwijzingen en clausuleringen.
 • Ook oversluitingen en herbeoordelingen vallen binnen onze dienstverlening en we hebben elk jaar onderhoud en elke drie jaar "groot" onderhoud

 Door onze unieke garanties weet u zeker dat u de investering die u doet met het aanvragen van een AOV Vergelijk Rapport meerdere malen terug zult verdienen gedurende de looptijd van uw verzekering.


 

 Algemene Voorwaarden:

https://www.aov-zzp.nl/algemene-voorwaarden

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page