logo-groot1.png
logo-groot1.png

Dé AOV Specialist

Voor de zelfstandig professional

Uw Investering in deskundig AOV Advies

aov advies

Het maken van een Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport is een complex, arbeidsintensief en tijdrovend proces. Door onze specialistische kennis op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te combineren met de uitgebreide informatie over uw persoonlijke situatie  komen we met een zorgvuldig overwogen oplossing die precies voor u op maat is gesneden.
Wij van AOV ZZP bieden u een aantal keiharde garanties, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u bij ons altijd als winnaar uit de bus komt:
 
 • - 100% niet-goed-geld-teruggarantie
 • - Laagste premiegarantie
 • - U betaalt achteraf en alléén als u tevreden bent. Dat vinden wij vanzelfsprekend!

Wij halen als gerenommeerde en ervaren AOV Specialist veel betere resultaten dan de gemiddelde dienstverlener:

 • Wij besparen u tijd, geld en halen kwalitatief aanwijsbaar betere resultaten
 • Wij besparen tussen de 10%-35% extra premie door onze ervaring en expertise,  ons marktbreed onafhankelijk vergelijk en onze goede inkoopdeals met verzekeraars
 • Wij regelen de verzekering (acceptatie) tot 30% sneller, en tegen betere condities.
 • Onze verzekeringen worden eerder geaccepteerd, we hebben 10-30% minder afwijzingen en clausuleringen.

 Door onze unieke garanties weet u zeker dat u de investering die u doet met het aanvragen van een AOV Adviesrapport meerdere malen terug zult verdienen gedurende de looptijd van uw verzekering

EfficiencykortingActie is weer terug:  Efficiency korting: maar liefst € 70 korting op ons Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport!

Om een Persoonlijk AOV Vergelijk op maat te kunnen maken voor u hebben wij veel persoonlijke informatie van u nodig. Deze informatie ontvangen wij het liefst zo snel en volledig mogelijk, zodat we zo efficiënt en doelmatig mogelijk voor u aan de slag kunnen gaan. Daarom introduceren wij de Efficiency korting!

Als u (1) de informatie die wij van u vragen binnen zeven werkdagen compleet en digitaal aanlevert krijgt u een zeer aantrekkelijke korting van € 70 op de totaalprijs van een AOV Advies! (2) Onze Advies factuur dient binnen de gestelde termijn van 14 dagen betaald te zijn.

Dit betekent dat u in plaats van € 365 slechts € 295  betaalt voor een AOV advies op maat, zonder verdere bijkomende kosten of BTW! Dit is een buitenkans voor u als succesvolle zelfstandig ondernemer om eindelijk de mogelijkheden voor een betaalbare  arbeidsongeschiktheidsverzekering goed te laten onderzoeken en te gaan regelen.

Kosten investering in deskundige coaching en begeleiding kosten van de de aanvraag /complete begeleiding van de aanvraag 

Sinds 1 januari 2013 is het bij wet verboden om provisie op arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te vragen. Wij van AOV ZZP vinden dit een goede zaak, waar wij al jaren geleden het belang van inzagen. Sinds 2008 werken wij daarom al op basis van een directe vergoeding bij het geven van advies over uw AOV. Hierdoor krijgt u op een eerlijke en transparante wijze inzage in wat wij vragen als vergoeding voor ons deskundige AOV advies en/of bemiddeling.

U kunt maar één keer gebruik maken van een kortingsregeling. Ook als er eventueel een extra kortingsactie van de verzekeraar is, buiten de mantel- collectieve-aanvangs- en starterskortingen.

Fases van AOV Vergelijk en Coaching  tot polis: Stap 1 Uitgebreid Advies. Stap 2 Wel of geen Bemiddeling  via ons Stap 3. Via ons altijd met Service Garantie Abonnement 

 Uw investering in kwaliteit en zekerheid: AOV Diensten Menukaart per 1 januari 2018

Meest gekozen= *

Uitgebreid en Onbeperkt Adviestraject Webcam |Videoconferencing | Telefoon

(met unieke 100% niet-goed-geld-teruggarantie!)*

–met Efficiency korting Slechts € 295
AOV Bemiddeling Uitgebreid -Met Efficiency korting Slechts € 395
 
Tweede WGBO aanvraag  (Altijd in overleg en pas na toestemming) € 95
AOV Execution Only -Beste AOV deal onderzoek € 295
  -AOV aanvraag via AOV-ZZP.nl € 199
UWV aanvraag (starters)  -UWV aanvraag aanvraag begeleiden  € 95
     

Conflictbemiddeling ondernemer-

versus verzekeraar

Premieverhogingen, Claims, Afkoop lopende uitkeringen, Pre onderzoek medische acceptatie, et cetera.  in overleg
 Uitgebreide Medische begeleiding aanvraag    in overleg
     
Uitgebreid en Onbeperkt Advies in een Persoonlijk gesprek op locatie -op kantoor, of horecalocatie in 030 e.o. €  90
  -bij uw thuis € 150
     

Uitgebreide voorwaarden

 Interventie: In overleg. Ook mogelijkheid tot deeldiensten/dienstverlening tegen nacalculatie. Bedragen kunnen en mogen nu ook in 12 termijnen of 24 termijnen worden betaald. Dat betekent dat uw investering in kwaliteitsadvies slechts enkele tientjes per termijn bedraagt. Deze investering verdient u gemakkelijk en snel terug. Daarmee is er geen drempel meer en is is goed en deskundig advies nu betaalbaar voor iedere verstandige zelfstandige ondernemer!

Kosten investering in jouw Service-Garantie-Abonnement 

Om jouw belangen als verzekerde en ondernemer in alle omstandigheden het beste te kunnen dienen, heb jij een professioneel Team van Deskundigen tot je beschikking op wiens support en ondersteuning je altijd kan rekenen. Dit Team van Deskundigen bestaat uit:

 • · AOV ZZP Specialisten
 • · Arbeidsdeskundige
 • · Advocaat
 • · Medisch specialist

Proactieve belangenbehartiger: Wij houden jouw belangen continu in het oog:

 • · Wij houden je steeds op de hoogte van belangrijke zaken
 • · Elk jaar een onderhoudsgesprek
 • · Je eigen Team staat altijd voor je klaar
 • · Elk drie jaar een marktvergelijking, zonodig regelen we een nieuwe verzekering: zo betaal je nooit teveel

Voor onze intensieve begeleiding Proactieve begeleiding  persoonlijke service en uitvoering van diverse activiteiten (optieregeling, ziekmelding, wijzigingen, medische en technische herbeoordelingen,) die wij uitvoeren en onze jaarlijkse beheer- en onderhoudsgesprek, wordt, zolang de verzekering loopt een maandelijkse vergoeding van € 15,- *) (€ 180,- per jaar) in rekening gebracht. Vanaf 01-01-2018 is na 9 jaar ongewijzigd te zijn geweest aangepast naar 18,75 per maand. Onze dienstverlening is in de loop der tijd vele malen verbeterd en geeft nog meer waarde en zekerheid. Voor bestaande relaties gaat het tarief over een jaar ook in.


Daarmee voldoen wij meer dan ruimschoots aan alle eisen volgens de Wet Financieel Toezicht ('WFT'). Wij staan voor kwaliteit, service en uw ondersteuning, juist ook in de toekomst als u ons nodig hebt, en wij u kunnen bijstaan bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. De vergoeding is vrijgesteld van BTW. Heeft u vragen over het serviceabonnement jaarlijks kwaliteitsonderhoud, laat het ons weten. Wij sturen u een uitgebreide toelichting op alle mogelijkheden die wij bieden.

Let op: het vergelijkingsrapport is geen uitgebreid financieel planningsrapport. Wij houden geen rekening met het inventariseren en waarderen van vermogen en vermogensbestanddelen, met loopbaan- en salarisontwikkeling, eigen woning, pensioenopbouw, waarde beleggingsverzekeringen, waarde(ontwikkeling) bedrijf etc. Ook niet met die va uw partner. In de vergelijking en in de premieberekeningen houden wij rekening met het vrije vermogen om de wachttijd te kunnen verlengen en de eventuele einddatum te verkorten. Wilt u wel een zeer uitgebreid financieel plan, laat het ons weten, dan bespreken we de mogelijkheden.

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591
KIFID Klachteninstituut: 300.000439

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services