fbpx
Image
Image

Alicia en Insify zijn helemaal niet goedkoop, zijn geen prijsvechters

Grote teleurstelling: Alicia en Insify zijn helemaal niet goedkoop, zijn geen prijsvechters en willen ook helemaal niet de voordeligste zijn

Alicia en Insify zijn twee nieuwkomers met ambities en een grote mond?

De RADI-AOV bijeenkomst van maandag 22 januari, waarbij Insurtechs Alicia Insurance en Insify centraal stonden, trok veel belangstelling en bood een interessant inzicht in de visies en werkwijzen van deze nieuwe AOV-aanbieders.

Beide partijen waren openhartig in de manier waarop zij de soms kritische vragen hebben beantwoord.

De algemene indruk onder adviseurs en concurrerende verzekeraars was een zekere teleurstelling; ze beschouwden de nieuwkomers als niets meer dan "nieuwe wijn in oude zakken". De tijd zal uitwijzen of deze bedrijven daadwerkelijk innovatief genoeg zijn om een geduchte concurrent van bestaande verzekeraars en adviseurs te worden, of wellicht interessante partners of overnamekandidaten.

Opvallend was dat beide verzekeraars verklaarden geen prijsvechters te zijn, maar juist kwaliteit en gemak te willen bieden. Hoewel vooral Insify agressief te werk gaat met verschillende marketinguitingen, zoals radio, social media en Google-advertenties, waarbij vooral een laag premiebedrag werd genoemd dat later weer bleek te zijn verhoogd.

Is er werkelijk iets nieuws onder de zon?

Naar onze mening onderscheiden ze zich daar nauwelijks mee van de huidige spelers, aangezien ze dezelfde processen moeten doorlopen bij kennistoetsen, medische acceptatie en schadebehandeling.

Gezien het feit dat ze beide niet de scherpste aanbieders zijn, kunnen we ons dan nu weer gewoon richten op de kwaliteit van de dekkingen en daarna op de prijs.Toch blijven wij hopen op echte innovatieve doorbraken, waarbij met name medische acceptatie wel gedegen maar veel sneller zou kunnen plaatsvinden.

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page