fbpx
Image
Image

AOV-ZZP.nl Nieuwegein PEN

De zelfstandige PEN, deze week Arnoud Wennekus
 AOV & Schenkkring Specialist Arnoud Wennekus
Een terugkerende rubriek op de Digitale Stad Nieuwegein is ‘De zelfstandige PEN.’ Iedere twee weken een ZZP-er in het nieuws, dit in samenwerking met BiZZp, het ZZP-platform in Nieuwegein. Wie is die man of vrouw die een eigen zaak runt en …….. wat drijft deze persoon om voor zichzelf te werken. BiZZp organiseert elke vierde dinsdagavond van de maand een BiZZp-avond in sport- en evenementencomplex Merwestein. Tijdens het eerste deel van de avond staat er een onderwerp op de agenda dat je kan helpen bij jouw ondernemersvaardigheden.

Het vijfde portret in deze reeks gaat over Arnoud Wennekus, de internetpionier uit Nieuwegein die met zijn bedrijf AOV ZZP reeds in 2008 de AOV Verzekeringsmarkt openbrak door op internet het “Persoonlijk AOV Advies Rapport” aan te bieden, waarbij voor de ondernemer in één keer alle verzekeraars uitgebreid vergeleken worden op prijs en voorwaarden en bovendien zónder provisiebeloning voor de adviseur. Deze geheel nieuw manier van advies en afsluiten was destijds volstrekt nieuw en volledig tegendraads.

Doordat Wennekus en zijn adviseurs de klant daadwerkelijk centraal stelt en buitengewone service aanbiedt, zich niet door provisies maar rechtstreeks door relaties laat betalen, besparen inmiddels ruim 800 ondernemers gedurende de looptijd duizenden euro’s aan premie. Intussen is het werken met provisie voor dit impactvolle en ingewikkelde product sinds 01-01-2013 bij wet verboden. Met zijn AOV verzekeringen vergelijkingswebsite www.aov-zzp.nl bedient Wennekus en zijn adviseurs de ondernemer rechtstreeks via internet. Maar ook collega dienstverleners, maken gebruik van het Persoonlijk AOV Advies Rapport van de adviseurs van AOV-ZZP.nl

Het Persoonlijk AOV Advies Rapport kent bovendien keiharde garanties, waaronder laagste premie- en niet-goed-geld-terug-garantie. De website van aov-zzp vind je hier en je kunt Arnoud telefonisch bereiken op 06-50 880 110.

Fotograaf Kees van der Meer van Fotostudio K&M bezocht Arnoud op om hem vast te leggen met zijn camera. Klik op het cameraatje hieronder en maak via de foto's en zijn antwoorden op de zes altijd dezelfde vragen nader kennis met Arnoud.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page