logo-groot1.png
logo-groot1.png

Dé AOV Specialist

Voor de zelfstandig professional

Tijdelijk € 70,- korting

Wij bewaken onze Kwaliteit en Aandacht voor onze (nieuwe) relaties door onze tijd en capaciteit steeds te matchen, zolang de aanbieding loopt hebben verwelkomen wij regelmatig graag nieuwe relaties met een korting.

Voel je van harte welkom zelfstandig professional!

Ben jij zelfstandig ondernemer en ben jij er ook, om wat voor reden dan ook, nog steeeeeeds niet aan toegekomen om je inkomen te beschermen tegen arbeidsongeschiktheid en ziekte?

Wees gerust je bent niet de enige hoor!bomen bos 15 100

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer in het land van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen ?

Vangnetverzekering, UWV,  Ziektewet? Het Molenfonds, Tulpenshare,  Voorzieningenbroodfonds en nog meer van deze tijdelijke uitkeer variaties op de meest bekende AOV verzekering door professionele verzekeraars?

keuzesstressWerken deze goedkope Ha-Le-Lu-Jah oplossingen echt voor JOU?

Wij brengen als onafhankelijke AOV Vergelijker 100% duidelijkheid in deze ondoorzichtige brei van wereld, van soms wel heel erg mooie praatjes. 

Wij zijn er om jou als medeondernemer te helpen en jouw belangen te vertegenwoordigen tegenover de grote verzekeraars!

samen 2 400 141

Ontdek hoe wij je ...

...Persoonlijk Ontzorgen, Begeleiden en Helpen. Zonder dat je teveel geld betaalt en bang hoeft te zijn dat er niet uitgekeerd wordt! 100% Uitkeergarantie!

AOV-zzp.nl

Regel je zaakjes nu, er kan altijd zomaar iets gebeuren, iedereen kan een ongeval of ziekte krijgen!

ongeluk 2 225 126Een regenachtige zaterdag in januari in Nieuwegein  Weer geen voetbal, dus tijd over op zaterdag. Begint gezellig. Samen met mijn oudste zoon op pad...

Nog even langs het Officecentre in Utrecht om wat zaken op te pikken. We hebben nog een extra beeldschermpje nodig en twee losse toetsenbordjes als aanvulling op onze laptops.We zijn vrijdag verhuisd met de zaak naar een ander kantoorpand.

Ik roep naar boven naar de puberzonen, “iemand nog mee naar Office?” waarop de oudste aanslaat en zijn kleren aanschiet om niet langer aan een donkere regendag in bed toe te geven.

Even later tuffen we in de donkerblauwe bedrijfsauto vrolijk onderweg, netjes in de gordels, en keurig op snelheid. Waaaaaaaaaaatttttt!!!!???? Wie schiet er daar verderop he-le-maal door/uit de bocht?? Ik kijk zelf weer snel naar de weg voor me, zodat ik zelf geen brokken maak... 

Ik kijk nog een keer Neeeeee!! Hij stuitert met zijn wielen tegen de stoeprand. Nu komt ie weer terug. Alleen he-le-maal onze kant op!!

Hij stuitert tegen de hoge stoeprand van de verharde middenberm en wordt gelanceerd. Het gaat zo snel dat het een Sience Fiction beeld is dat mij bijblijft: In een flits lijkt het alsof er iets gelanceerd wordt dat schuin vanaf linksboven komt en recht op mijn op mijn hoofd afkomt.

"Holy Fuck" schreeuw ik, terwijl de oudste zich afvraagt wat er gebeurd, besef ik dat ik over een paar seconde zal weten hoe dit plotselinge verhaal voor ons beide afloopt.Ik duik instinctief weg met mijn hoofd naar beneden en naar de rechterkant, weg van het naderend onheil.

Binnen nu en een paar seconde wordt er achteloos beslist over leven en dood. Of ik vanavond een feestje vier of dat ik misschien wel de de rest van mijn leven door een rietje adem...

Een heel kort moment later ruik ik een vreemde geur en zit midden in een rookgordijn. Ik besef dat ik nog op aarde ben. Ik beweeg al mijn ledematen en daarna kijk ik verder om me heen, of ik bloed zie en of de mijn jongen nog beweegt. Geen bloed, ook hij beweegt en praat . Gelukkig!

Laat ons je helpen en ontzorgen, nu en de komende jaren kun je altijd voor 100% op ons rekenen!

Ik roep “uit de auto nu!” terwijl ik zelf eerst nog de sleutel uit het slot wil halen, alsof het een normale uitstapactie is. Ik besef dat de sleutel er niet toe doet en verlaat zo snel mogelijk de auto.

De andere deur gaat lastig open maar na enig duwen tegen het portier is ook mijn zoon uit de auto.
Zucht. Een paar seconde later staan er vier mensen fris en fruitig buiten naar twee verwoeste auto’s te kijken. Dit allemaal in een tiental seconden.

 Alle airbags zijn uitgegaan en behalve het rookgordijn dat langzaam optrekt zie je nu ook wrakstukken en koelvloeistof op de weg liggen. Hier en daar een bumper en een kentekenplaat.

De twee auto’s staan gebroederlijk naast elkaar alsof ze samen van een

ongeluk 1 275 124

 avondje stappen terug zijn gekomen. Van de achterkant lijkt het nog wat.


Tja. Niets aan te doen. Niemand heeft erom gevraagd. Niemand wordt hier blij of wijzer van. Hooguit een ongevraagde ervaring. Ik ben blij dat ik er nog ben en ben niet boos op de jonge chauffeur. Die staat naar zijn autotje te kijken waar al zijn spaarcentjes in zitten.

Van de voorkant gezien is het een grote bende. De jonge, net gediplomeerde, chauffeur heeft na het raken van mijn linkervoorkant een draai gemaakt en heeft nog een keer onze auto linksachter geraakt. Daarmee staan ze beide met de neus dezelfde kant op.

Vandaag zich net verzekerd en vandaag ook direct gecrasht. Dit zal wel tot wat puntenaftrek op zijn pas verworven rijbewijs leiden. En terecht.

Moraal van dit verhaal: Je kan er niets aan doen, het kan iedereen gebeuren, het hoeft niet je schuld te zijn. Regel dus gewoon direct je AOV Verzekering!

Goed verzekerd is dus van belang. Hoewel je, met of zonder goede autoverzekering of AOV verzekering, er niets aan hebt , als je uiteindelijk door stomme pech de rest van je leven door een rietje ademt. Maar... we leven nog Godzijdank! Jippie!

‘Zzp’ers papegaaien elkaar na over hoge premies arbeidsongeschiktheidsverzekering’

Een ander punt waar veel zelfstandigen elkaar over napraten volgens Wennekus, zijn de hoge premies. ‘Ook dat is vaak niet gebaseerd op zelf goed onderzoek (laten) doen.’ Iedereen maakt zich er gemakkelijk vanaf en roept elkaar na. Daarmee praat je recht wat krom is, neem je verantwoordelijkheid! Als je het uitgezocht hebt, dan pas neem je een beslissing om het definitief wel of niet te verzekeren. Al dan niet in combinatie met een Broodfonds.

Interview TV programma De Monitor - KRO-NCRV met AOV Specialist Arnoud Wennekus

Feature Box

Tegel 3 50 procent

Bizar goed aanbod!

Ongeval en ziekte kan iedereen gebeuren, wat als u het overkomt?

-Ik word voor 100% ontzorgd door AOV-zzp.nl.Ik krijg uitgebreide intake en uitleg en steeds weer plannen wij nieuwe gesprekken met u in tot voor u alles ECHT duidelijk is!

vinkje paars 39 41

-Ik ontvang op basis van mijn wensen een compleet premie en voorwaarden overzicht van alle verzekeraars.Ik kan alles rustig doorlezen en bestuderen. er zijn heldere uitleg Video's en een helder Stappenplan beschikbaar. Alles is transparant en duidelijk.

vinkje paars 39 41

-Ik krijg net zoveel de tijd en aandacht van AOV-zzp.nl om AL mijn vragen te kunnen stellen.En steeds weer kan ik nieuwe vragen beantwoord krijgen en nieuwe berekeningen gemaakt en uitgelegd.

vinkje paars 39 41

-Ik krijg hiermee 100% GEGARANDEERD de allerscherpste premies en de beste voorwaarden.

vinkje paars 39 41

Efficiency Korting 70 euro!*

vinkje paars 39 41

Het Rapport kost slechts 295 EURO, zonder BTW (Netto betaalt u nog minder: ongeveer 175 euro). *

* Voorwaarden: Binnen 7 dagen de gevraagde bescheiden ingevuld en ondertekend digitaal retour) of de factuur binnen 14 dagen betaald

Ontdek hoe wij je persoonlijk ontzorgen, begeleiden en helpen. Zonder dat je teveel geld betaalt en bang hoeft te zijn dat er niet uitgekeerd wordt! 100% uitkeergarantie!

JOUW Persoonlijk Vergelijk Rapport mét 100% niet-goed-geld-terug-garantie

Deze garantie is simpel en helder: niet goed, geld terug. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over ons, of over ons Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport, dan hoeft u ons Rapport niet te betalen.

Dat risico nemen wij geheel voor ónze rekening. Want 100% tevreden zijn, daar gaan we voor!

Duizenden Rapporten mogen opstellen voor collegaondernemers sinds 2006

 • Klanttevredenheid:  89,8% tevreden gebruik gemaakt van ons Vergelijk Rapport. 
 • 89,2% zou ons adviseren, gemiddelde waardering/cijfer 9,3

Als AOV Specialist kun je heel snel -en risicoloos voor jou als ondernemer- alles helder maken. Dan weet je 100% zeker hoe het zit voor jou als ondernemer het best past!

De waarheid is nu eenmaal dat je verstand van zaken moet hebben om alle zaken goed te kunnen vergelijken en dat het de nodige tijd en persoonlijke aandacht vergt van de AOV Specialist. Als je bereid bent de stap te zetten dan kan de de Specialist je prima te helpen! En ja dat kan geheel risicoloos met onze unieke niet-goed-geld-terug-garantie én laagste premie garantie!

Interview TV programma De Monitor - KRO-NCRV met AOV Specialist Arnoud Wennekus
Geheel ontzorgd worden?€ 365,- 295,-

Uniek en al 13 jaar ... alleen bij AOV-zzp.nl!

Image

Laat anderen maar over eerlijk over ons oordelen! Beoordelingen en Ervaringen van Ondernemers over AOV-zzp.nl (500+)

Arnoud Wennekus

REVIEWS

Laat anderen maar over ons oordelen : Beoordelingen van deskundigen uit hetzelfde vak!

Jeanette van Veldhuijzen

Beoordelingen: De ervaringen van Ondernemers over AOV-zzp.nl (500+)

score los 75 procent500 + reviews Ondernemers aan het woord die hun ervaringen met onze persoonlijke dienstverlening en het Vergelijk Rapport delen.

Beoordelingen Vak Experts uit de praktijk over AOV-zzp.nl

Vakmensen met tientallen jaren ervaring op  gebied van ziekte, arbeidsongeschiktheid en reintegratie.

Direct Aanvragen, claim op tijd je korting!

(Vergeet niet je agenda-afspraak te maken, de link verschijnt na het verzenden!)

Je eigen persoonlijke Team!

Om jouw belangen als verzekerde en ondernemer in alle omstandigheden het beste te kunnen dienen, heb jij een professioneel Team van Deskundigen tot je beschikking op wiens support en ondersteuning je altijd kan rekenen. Dit Team van Deskundigen bestaat uit:

 • AOV Specialist
 • Arbeidsdeskundige
 • Advocaat
 • Medisch specialist

Proactieve & Persoonlijke Belangenbehartiger

Wij houden jouw belangen continu in het oog:

 • Wij houden je steeds op de hoogte van belangrijke zaken
 • Elk jaar een onderhoudsgesprek
 • Je eigen Team staat altijd voor je klaar
 • Elk drie jaar een marktvergelijking, zo betaal je nooit teveel 

Uniek in Nederland en alléén bij AOV-zzp.nl

AOV ALL Inclusive

Laagste premiegarantie gedurende de gehele looptijd!

Goed Geregeld bij het AOV ZZP's Inkomens Zekerheids Collectief

AOV ZZP kent een hoge tevredenheidsscore: Maar liefst 89% van onze relaties beveelt AOV ZZP graag aan. Het gemiddelde cijfers dat ons wordt toegekend is een 9,3.

Ons inmiddels Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport kent unieke garanties, zodat je geen enkel risico loopt als je met ons in zee gaat:

 • 100% niet-goed-geld-terug-garantie én 
 • Laagste premiegarantie, zo betaal je nooit teveel
Image

Eerlijk, Onafhankelijk, Integer en Kwaliteit in alles

AOV ZZP heeft een uitstekende reputatie als onafhankelijk AOV Specialist bij zelfstandig ondernemers. Wij garanderen in ons Persoonlijk & Onafhankelijk Vergelijk Rapport kwaliteitsvoorwaarden en de scherpste premies. Ook met verzekeraars hebben wij een goede professionele relatie opgebouwd. Dat is prettig en werkt in het belang van onze aangesloten verzekerden.

arnoud-350-239.jpg

Volg Arnoud

Even voorstellen.

Arnoud Wennekus is de oprichter en medeeigenaar van aov-zzp.nl. 

Zijn Missie:Zoveel mogelijk  ondernemers helpen zich betaalbaar te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, zodat ze onbezorgd kunnen ondernemen!

Door deze passie is Arnoud dè specialist als het gaat om AOV en is op de hoogte van alles wat er speelt in zijn branche.

AOV-zzp.nl is inmiddels uitgegroeid tot een gezond en snel groeiend bedrijf met een team van enthousiaste specialisten.

Trots!

Een 9,3 scoren uit meer dan 280 beoordelingen zegt denk ik iets over de kwaliteit die we als team graag willen leveren aan al onze klanten en daar zijn we trots op! Lees hier zomaar een paar van de honderden quotes van relaties over onze dienstverlening?

Arnoud Wennekus (Eigenaar aov-zzp.nl)

Wat zijn de DRIE MEEST KRITISCHE vragen van goed geinformeerde en kritische HBO/ WO opgeleide zelfstandig professional aan AOV-zzp.nl, voordat ze besloten met ons in zee te gaan en zeer tevreden relatie van ons kantoor te worden??

Waarom zou ik niet gewoon zelf snel een aanvraag indienen bij een verzekeraar?

goedkoop is duurkoop 175 176 tegelGoedkoop is duurkoop is een oud gezegde. In het geval van het rechtstreeks afsluiten AOV verzekering is dit anno 2019 nog steeds een waarheid als een koe! Maar waarom zou ik iemand ertussen willen hebben die ik moet betalen? Dan wordt het toch duurder?

Alleen met aandacht, tijd, vakmanschap en betrokkenheid bij de klant, kan AOV-zzp.nl samen met jou de beste oplossing voor elkaar boksen!

 • Wij vergelijken ALLE verzekeraars in Nederland en maken significant betere deals met verzekeraars door onze professionaliteit en onze inkoopkracht.
 • Bovendien:. U kunt niet rechtstreeks afsluiten bij verzekeraars: Zij werken voor 99% alleen met onafhankelijke specialistische tussenpersonen. dat is voor hun veel makkelijker en minder werk.
Wat is de meest voorkomende denkfout, van (ook hoogopgeleide) zelfstandig professionals?
Wat is de reden waarom zoveel ondernemers bij jullie wel verzekerd kunnen worden, ook met een medische achtergrond, en ook nog voordeliger?
Via ICT achtige bedrijven/branchevreemde platforms Lijkt het goedkoper doe het zelven. Is dat aan te raden?

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591
KIFID Klachteninstituut: 300.000439

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services