fbpx
Image
Image

05 gr

 

Ervaringen MOVIR AOV 

Klantervaringen met AOV verzekeraars, soms toegelicht en uitgelegd door AOV-zzp.nl. Uiteraard krijgt u van ons , als u relatie wordt bij ons kantoor de echte persoonlijke noot en inhoud!

Bent u echt geinteresseerd met welke verzekeraars we in de praktijk echt goede ervaringen hebben en welke uitstekende voorwaarden tegen een acceptabele prijs aanbieden vraag dan ons AOV Vergelijk Rapport aan, uiteraard tegen een hele scherpe prijs en met de belachelijk goede en unieke niet-goed-geld-terug garantie!

 

Op het ogenblijk erg druk, relatief meer afwijzingen medisch dan ooit. Qua voorwaarden goed. Premiehoogte, Wisselt. AFhandeling administratief nu  Matig. 

3 sterren van de 5 (wordt vervolgd)

 

Frauderende Paardentrainer moet MOVIR twee ton terugbetalen 09-11-2019

Een paardenttrainer uit Doetinchem beweerde dat hij vrijwel niets meer kom met zijn overbelaste knie. Als Reaal deze man betrapt op fraude met een WA verzekering, komt ook aan het licht dat hij nog steeds 100# van zijn werkzaamheden, ondanks zijn volledige uitkering nog steeds zelf doet. Hij verschijnt zelfs nog regelmatig aan de start van springconcoursen. De man moet zijn uitkerigen uiteraard terugbetalen.

 Maak een vrijblijvende afspraak met De AOV Specialist en laat je terugbellen wanneer het jou past!

Reacties  

0 #1 Rick 24-10-2019 15:01
Erg goed geholpen! Geen klachten echt top!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page