Image
Image

Samenwerken met AOV ZZP Vergelijker en Professionele Intermediair

Samenwerken met AOV ZZP Vergelijker en Professionele IntermediairWij werken ook samen met het professionele intermediair, waarvoor wij second opinion's en marktscan's uitvoeren.Als u graag bij uw eigen adviseur wilt blijven, maar dan wel met de kwaliteit- en de laagste premiegarantie van AOV-ZZP.nl

>>>neemt u dan contact met ons op!

Waarom alles zelf over AOV verzekeringen willen weten? 


Dat de wereld van financieel advies volop in beweging is, hoeven wij u niet uit te leggen. Het is hierdoor voor u als adviesbureau bijkans onmogelijk om op alle terreinen voldoende expertise op te bouwen. Maar waarom zou u dat willen, als u kunt samenwerken met specialisten zoals AOV-ZZP?

Wij van AOV-ZZP zijn experts in AOV verzekeringen voor ZZP'ers en ondernemers. Door jarenlange ervaring beheersen wij het adviesproces tot in de finesses. Wij garanderen de beste kwaliteit en laagste premie vastgelegd in een Persoonlijk AOV Vergelijk  Rapport.

 

Weten wat een arbeidsongeschiktheidsverzekering is en daarbij een offerte kunnen leveren, is niet langer voldoende in de huidige markt. Consumenten zijn kritisch en gaan op zoek naar experts die advies kunnen uitbrengen, toegesneden op hun specifieke situatie. Om die reden winnen specialisten zoals AOV-ZZP.nl het tegenwoordig steeds vaker van generalistische advieskantoren.

Winnen samen met AOV Specialist AOV-ZZP


Maar er is wel degelijk toekomst voor generalistische adviseurs, namelijk door strategische samenwerking met partners zoals AOV-ZZP. Samen met ons kunt u nieuwe omzet behalen zonder veel tijd en moeite. Met de steun van een sterk merk als AOV-ZZP.nl wint u nieuwe klanten én omzet. En u bent tegelijkertijd veilig voor de AFM met een degelijk opgebouwd dossier.

Wat kan AOV-ZZP als Specialist voor uw kantoor betekenen?


-Wij vergelijken voor uw relatie alle AOV-aanbieders aan de hand van een WFT-Proof Persoonlijk AOV-Vergelijk Rapport met kwaliteit- en laagste premiegarantie
-Uzelf of wij bespreken het Rapport of Second Opinion met uw relatie
-U regelt de aanvraag bij de verzekeraar, sluit de verzekering af en ontvangt de door u met de klant vastgestelde AfsluitFee. Uw dossier is gegarandeerd WFT Proof.
-Wij doen al het WFT onderhoud vervolgens gedurende de gehele looptijd middels een serviceabonnement
 

Interesse? Neem contact op met Arnoud Wennekus op 06-50 880 110  of kijk op www.AOV-ZZP.nl. bij Deskundig AOV Advies

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services