Image
Image

Oversluiten AOV verzekering kan zeer interessant zijn

Oversluiten AOV 

appelsmetperenvergelijk
De AOV-markt is de laatste jaren flink in beweging. De voorwaarden zijn sterk verbeterd en de premie tot wel 30% verlaagd. Op dit moment is een Arbeidsongeschiktheidsverzekering veel goedkoper dan bijvoorbeeld drie jaar geleden. Daarom is het zaak uw als zelfstandig ondernemer oude AOV door ons te laten checken. Voldoet ie nog wel aan uw eisen, is alles nog wel naar wens? Uiteraard willen wij u daarvan laten profiteren.

Tegelijk kunnen we een vergelijking maken met de huidige AOV producten op de markt. Het is wel zaak dit door een professional te laten begeleiden, het in- en uitlooprisico zijn erg belangrijke zaken waarop gelet moet worden.

Tevens dient u nu goed gezond te zijn, en u moet ook een aflopend AOV contract hebben: u  kunt uw polis namelijk niet per direct zomaar opzeggen, maar u dient moet rekening houden met de opzegtermijn en de einddatum van het contract.

U krijgt van ons uitgebreid advies op maat, met de beste kwaliteit en de scherpste prijs.Alle AOV producten worden door ons vergeleken. Het overstappen wordt door ons nauwgezet begeleid, en het in- en uitlooprisico voor u in kaart gebracht en met u besproken.

Bij het oversluiten van uw AOV kunt u bovendien vaak weer in aanmerking komen voor aanvangs- of starterskorting.

Wel dient u goed gezond te zijn en geen chronische ziektes onder de leden te hebben. Ook als u pas recent hersteld bent of onder behandeling was, is het beter even te wachten met het indienen van een nieuw AOV aanvraag.

Let op:
De meeste contracten zijn vanwege recente wetswijzigingen tegenwoordig snel opzegbaar, dus u kunt ook snel oversluiten!

Ja, ik wil graag onafhankelijk deskundig persoonlijk advies op maat met een onafhankelijke analyse van alle producten door een deskundig AOV specialist.
 

 

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services