Image
Image

Oversluiten AOV verzekering kan zeer interessant zijn

Oversluiten AOV 

oversluiten aov verzekeringDe AOV-markt is de laatste jaren flink in beweging. De voorwaarden zijn sterk verbeterd en de premie tot wel 30% verlaagd. Op dit moment is een Arbeidsongeschiktheidsverzekering veel goedkoper dan bijvoorbeeld drie jaar geleden. Daarom is het zaak als zelfstandig ondernemer je oude AOV door ons te laten checken. Voldoet ie nog wel aan uw eisen, is alles nog wel naar wens? Uiteraard willen wij jou daarvan laten profiteren.

Tegelijk kunnen we een vergelijking maken met de huidige AOV producten op de markt. Het is wel zaak dit door een professional te laten begeleiden, het in- en uitlooprisico zijn erg belangrijke zaken waarop gelet moet worden.

Tevens dient u nu goed gezond te zijn, en u moet ook een aflopend AOV contract hebben: u  kunt uw polis namelijk niet per direct zomaar opzeggen, maar u dient moet rekening houden met de opzegtermijn en de einddatum van het contract.

U krijgt van ons uitgebreid onafhankelijk vergelijk met de beste kwaliteit en de scherpste prijs. Alle AOV producten worden door ons vergeleken. Het overstappen wordt door ons nauwgezet begeleid, en het in- en uitlooprisico voor u in kaart gebracht en met u besproken.

Bij het oversluiten van je AOV opnieuw 3 jaar korting

Wel dient u goed gezond te zijn en geen chronische ziektes onder de leden te hebben. Ook als u pas recent hersteld bent of onder behandeling was, is het beter even te wachten met het indienen van een nieuw AOV aanvraag.

Let op: De meeste contracten zijn vanwege recente wetswijzigingen tegenwoordig snel opzegbaar, dus u kunt ook snel oversluiten! 

De kans is groot dat teveel betaalt voor je oude AOV verzekering

 
Dus op een snelle manier geld besparen? Dat is ook een ondernemersskill die je niet moet onderschatten. Sluit dus je huidige dure AOV over naar AOV-zzp.nl. Het begint allemaal met contact op te nemen met ons ( 030 6 30 88 30) of aan te geven in onze agenda wanneer jij door ons teruggebeld wil worden. Daarna krijg je, als je wil, een beveiligde link, zodat je je polis veilig kunt uploaden. Daarna bespreken graag je wensen op basis waavanb je je dure lopende AOV wil oversluiten.

Oversluiten arbeidsongeschiktheidsverzekering is risicoloos bij aov-zzp.nl

 
Wij houden jou AOV premies voortdurend in de gaten. Elke jaar doen we een korte check. Elke drie jaar een nieuw AOV Vergelijk Rapport. Zo betaal je nooit meer teveel voor je lopende AOV verzekering! Uiteraad weten wij exact wat te doen zodat jij bij het oversluitne van je huidige AOV verzekering geen enkel risico loopt.
 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page