Image
Image

AEGON AOV Ongevallen en Ernstige Ongevallen Arbeidsongeschiktheidsverzekering inc. Psychisch voor DGA en zelfstandig ondernemer vergelijkenAEGON AOV Ongevallen Arbeidsongeschiktheidsverzekering  vergelijken

 

De Aegon ongevallen en ernstige aandoeningen is een schadeverzekering die uitsluitend het daadwerkelijke verlies aan inkomen verzekert. U kunt zich verzekeren van een uitkering vanaf 25 % arbeidsongeschiktheid op basis van het criterium passende arbeid (na het 1e jaar).

Bijzonderheden:

U bent met deze variant uitsluitend verzekerd, als u arbeidsongeschikt wordt door een ongeval of een lichamelijke ziekte. Er is geen dekking voor psychische ziekten. Door een ongeval of ziekte kunt u een lichamelijke aandoening krijgen maar ook een psychische aandoening. U bent verzekerd voor de lichamelijke aandoeningen. Als u hersteld bent van de lichamelijke aandoeningen maar arbeidsongeschikt blijft door een psychische aandoening, dan is dat niet verzekerd.

U kunt zich verzekeren van een uitkering vanaf 25 % arbeidsongeschiktheid op basis van het criterium passende arbeid (na het 1e jaar).

Aegon AOV Ongevallen
Aegon  Ongevallen en ernstige aandoeningen (kanker en hart- en vaatziekten)
Aegon  Ongevallen en aandoeningen exclusief psychische aandoeningen 
Aegon Ongevallen en aandoeningen inclusief psychische aandoeningen

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services