Image
Image

De AOV verzekering voor de ZZP

AOV verzekering voor de ZZP
Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, ook wel AOV genoemd, is zeer belangrijk voor een Zelfstandige Zonder Personeel. Indien u ondernemer bent of ZZP´er en u ziek wordt of een ongeluk krijgt, dan bent u hiervoor niet verzekerd. Daarom is het verstandig om een AOV verzekering ZZP af te sluiten, zodat u voor zekerheid gaat. U inkomen loopt dan gewoon door en u loopt bijna tot geen risico. 
 
Het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering is niet verplicht, maar wel aan te raden. U kunt uw inkomen kwijt raken of gedeeltelijk verliezen en dan worden de problemen alleen maar groter.
 
Elke verzekeringsmaatschappij en ook online aanbieders, zijn er om voor u een AOV verzekering ZZP af te sluiten. Maar liefst een op de tien ondernemers maken gebruik van een AOV verzekering ZZP in hun eigen belang. 
 

Dekking AOV Verzekering

 De AOV dekt het wegvallen van uw eigen inkomen. De manier waarop je arbeidsongeschikt bent geworden is irrelevant. Er is een uitgebreide dekking mogelijk die u beschermt tegen allerlei soorten verlies van inkomen. De hoogte van het bedrag dat u kunt verzekeren, hang altijd af van uw inkomen. U kunt een wachttijd uitkiezen van minimaal 14 dagen en maximaal 3 jaar. De uitkering kan bij steeds meer  maatschappijen tot uw 67e levensjaar doorlopen, de eindleeftijd
 

Een verzekering afsluiten

 Indien u een verzekering gaat afsluiten lees altijd eerst goed de polisvoorwaarden. Daarin staan de belangrijkste gegevens over de premie, dekking en eventuele uitsluitingen. 
 Wanneer wordt er uitgekeerd?
 
Indien u zich meld als ziek zijnde of niet meer instaat om te werken zal een verzekeringsarts bekijken hoeveel u nog kunt. Bent u langer dan een jaar arbeidsongeschikt, dan zal er gekeken worden of u uw bedrijf nog kunt voortzetten, gedeeltelijk met behoud van uitkering. Bij een gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid ontvangt u een gedeeltelijke uitkering. Indien u voor 40 procent bent afgekeurd dan ontvangt u ook 40 procent van het verzekerde bedrag.
 

Vaste lasten

 Door de AOV verzekering bent u er altijd van gegarandeerd dat uw vaste lasten betaald worden. Uw inkomen daalt fors en met deze verzekering kan de hypotheek of de huur of ander financiele verbintenissen ide u bent aangegaan, gewoon betaald worden. 
 
 

Kosten AOV Verzekering

 De premie hangt af van uw inkomen, uw leeftijd, uw beroep en de gekozen wachttijd. Ook tussentijdse uitkeringen worden meeberekend en ook de manier waarop u AOV bent verzekerd.
Wilt u snel geholpen worden bij het krijgen van een goede AOV Verzekering? AOV – ZZP helpt u bij deze taak!
 Maak nu een vergelijking!
 

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services