fbpx
Image
Image

Allianz Arbeidsongeschiktheidsverzekering Verbeterde voorwaarden no-claimregeling


De no-claimkorting voor de Allianz Arbeidsongeschiktheidsverzekering is aangepast. Wanneer de verzekeringnemer 3 jaar geen aanspraak heeft gemaakt op een uitkering ontvangt hij vanaf jaar 4 t/m 8 respectievelijk 2%, 6%, 10%, 14% en 18% no-claimkorting op zijn premie.

De no-claimkorting is een onafhankelijke premievergelijking door sommige wat on s betreft discutabele partijen, een manier om zich te premietechnisch te kunnen onderscheiden.Zij rekenen in een vergelijk een dergelijk product (Allianz / ASR) de maximale korting door
en komen daarmee op een zeer lage (gemiddelde) premie uit.

Vraagt u daarom bij ons een offerte aan, wij rekenen verschillende scenario's voor u door mét en zonder no-claim.Van alle partijen, onafhankelijk, en presenteren het u in het Persoonlijk Adviesrapport, zwart op wit!

Zekerheid en een gok
Middels een AOV willen wij zoveel mogelijk zekerheid bieden inzake de dekking en premie. Qua premie is de keuze voor een no-claimregeling uit oogpunt van besparing op premie, echter een gok. Niemand weet immers hoe zijn gezondheid zich gaat ontwikkelen.

Bron: Allianz

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page