fbpx
Image
Image

Beleid overheid bevorderen keuzegedrag AOV verzekeringen,

De minister is door het Verbond van Verzekeraars geïnformeerd over de (on)betaalbaarheid van AOV's als de eerder beschreven beperkte eind leeftijden worden verhoogd. De minister en het Verbond van Verzekeraars lijken op een lijn te zitten als het gaat om het informeren van ondernemers. Dit blijkt uit het beleidsplan van het Verbond van Verzekeraars 2019-2021, waarin de visie op de komende jaren is beschreven. De onderstaande punten in dat plan springen in het oog:
•Het Verbond van Verzekeraars wil werken aan een meer feitelijke beeldvorming over AOV's door feiten te publiceren over de uitkeringspraktijk en het acceptatiebeleid van verzekeraars.

• Het Verbond van Verzekeraars wil plannen smeden om zelfstandigen te helpen en te stimuleren een weloverwogen keuze te maken om arbeidsongeschiktheid wel of niet te verzekeren. Dit moet bereikt worden door 'meer gerichte Communicatie’ en 'financiële prikkels'.

• Het Verbond van Verzekeraars onderzoekt het verbeteren van het private velzekeringsaanbod, waarbij!) keuzevrijheid een randvoorwaarde is.

Een écht concrete invulling van de plannen van minister en Verbond ontbreekt nog op dit moment: het programma van de minister en het beleidsplan van
Het Verbond worden in de komende maanden omgezet in een plan van aanpak.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page