fbpx
Image
Image

Waarom moet je een AOV verzekering afsluiten


Een AOV verzekering MOET je gelukkig  niet afsluiten. Het is wel verstandig eens te overwegen of een AOV verzekering niet nodig is om je bedrijf en je gezin wel te laten doordraaien als je langere tijd ziek of arbeidsongeschikt wordt.

Heb je eigen geld om te overbruggen, komen er voorlopig nog wel facturen binnen die betaald worden? 

Langere tijd arbeidsongeschikt is veelal een financieel probleem omdat het over grote bedragen over langere tijd gaat. Typisch bedragen waarvoor je niet kunt sparen en bij uitstek geschikt zijn om deze te verzekeren.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Aov-zzp.nl beantwoordt jouw AOV vragen! Uiteraard is het van het grootste belang dat je als ondernemer afweegt of je een AOV verzekering nodig hebt. Een Aov verzekering afsluit die bij je past en die voorziet in je behoeften.

De ene ondernemer heeft meer budget dan de andere en de een wil graag meer en langere zekerheid dan de ander, maar iedereen wil eigenlijk graag dat het bedrijf en de privésituatie/het gezin door kunnen draaien wanneer er sprake is van ziekte en/of ongeval van de ondernemer.
Wellicht beschik je over wat (spaar)geld om van te leven als je arbeidsongeschikt raakt.


Daarom is het van het grootste belang om Onafhankelijke en deskundige hulp in te winnen. Want wat als je door dikke pech tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt raakt en geen arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp hebt? 

Daarvoor is het Persoonlijk Vergelijk Rapport van www.aov-zzp.nl bij uitstek bedoeld. Dit Rapport geeft een onafhankelijk en individueel & persoonlijk vergelijk van AOV verzekeringen op basis van:

• uw beroep,
• uw werkzaamheden,
• uwrisicoprofiel en uw wensen.

Een AOV voor zzp’ers een stuk betaalbaarder dan de meeste ondernemers denken.Bovendien is de premie fiscaal aftrekbaar – wat betekent dat je een groot deel van het bedrag weer terug krijgt van de Belastingdienst.
Op dit rapport zit een niet-goed -geld terug-garantie, een kwaliteitsgarantie en een laagste premiegarantie.

Uw vraag: Ja ik wil hulp bij het kiezen van mijn AOV en ik wil via aov-zzp.nl een AOV verzekering afsluiten. Hoe pak ik dat aan?

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page