Image
Image

Belangenverdediger 125-87
Nieuwegein, 23-11-2015 GEZOCHT: Accountmanager AOV -ZZP ! 

Wij van AOV-ZZP.nl zijn op zoek naar winnaars om ons concept uit te breiden en nieuwe grond te ontginnen. Reeds diverse samenwerkingen lopen met een aantal intermediars. Dit smaakt naar meer.

Samenwerken met allerlei partijen krijgt vorm. Zolang er maar een win-win-win voor de klant is.

Werken samen met bij AOV-ZZP.nl 
Je bent "eigen baas" en deelt je eigen tijd in. Je bent proactief en hebt een groot netwerk. Social Media en internet interesseren je en je ziet het belang, de mogelijkheden en de impact er van in. Je bent flexibel en hebt, net als wij, één doelstelling: 

Zoveel mogelijk ondernemers laten ervaren dat advies op arbeidsongeschiktheidsverzekeringgebied en AOV verzekeringen beter, sneller en goedkoper kan. Wij bieden ondernemers meer zekerheid en financiële ruimte door een zeer zorgvuldig advies vooraf én een scherpere premie.

Je bent sparring partner voor het intermediair in deze spannende en uitdagende tijden. Wij bieden onze diensten namelijk aan het generalistische intermediair en ook (rechtstreeks) aan de eindconsument, de zelfstandig ondernemer, aan.

Wij helpen de financieel adviseurs, door hen onze Expertise op Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) gebied aan te bieden. Wij nemen het inventarisatie- en het advieswerk uit handen en voorzien de adviseur van een Persoonlijk AOV Advies Rapport op maat voor zijn klant. De vastlegging van het dossier en het advies (AFM) nemen wij ook voor onze rekening.


Wij nemen hiermee de financieel adviseur veel administratief werk uit handen zodat hij meer tijd en aandacht aan overige zaken besteden .
Je praat over onze dienstverlening met grote en kleinere intermediairs, ook rechtstreeks met zelfstandig ondernemers, service providers en ook de verzekeringsmaatschappijen.

Wij werken graag met elke serieuze en integere partij samen waarbij win-win-win (de klant staat voorop) en zien daarin geen concurrentie alleen mogelijkheden. Het is aan jou, uiteraard in samenspraak met ons, deze te ontginnen.
Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bent communicatief sterk en commercieel gedreven. Bovenal ben je open, helder en duidelijk in je communicatie.

Als Freelance accountmanager bij AOV-ZZP.nl werk je met en voor dé specialist op het gebied van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringadvies voor zelfstandig ondernemers. Verdiensten zijn ronduit goed te noemen, en een partnerschap is bij gebleken geschiktheid zeker niet uitgesloten.

Interesse gewekt of meer informatie? Neem dan contact op met AOV-ZZP.nl via Arnoud Wennekus telefoon 030 - 6 30 88 30 of mail je C.V, en je motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zou je dit bericht willen delen aub? Dank je wel!!

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services