fbpx
Image
Image

Oproep om ons ervaringen te delen van SharePeople Broodfonds VoorzieningenFonds SamsamKring

Al een aantal jaren zijn Broodfondsen en Broodfondsachtige afgeleide schenkkringen actief, samenwerkend met elkaar en in strijd met verzekeringsmaatschappijen. Al deze initiatieven zijn gebaseerd op vertrouwen, zoals het hoort!

Toch hoor je van de aanbieder SharePeople en Insify vaak alleen maar (gesponsorde) positieve verhalen, maar niet per se van de zieke deelnemers. Soms wel, soms niet, afhankelijk van de stimulansen om korting te krijgen. Dat is natuurlijk niets nieuws en zegt niet zo veel. Misschien is het allemaal ook gewoon positief. Maar groepsdruk zorgt er soms ook voor dat mensen problemen binnenhouden of uitstappen.

We horen dan niet wat de overwegingen waren om ermee te stoppen. Was het toch anders dan verwacht, zoals vaak in het leven? We ontvangen graag reacties van uitstappers en deelnemers, zowel online als offline via de Broodfondsmakers.

Broodfondsen en Ziektefonds VoorzieningenFonds:Beide initiatieven werken op basis van de afspraak: als je ziek bent, ben je ziek en keren we uit, zonder controle of beoordeling van een arbodienst.

Online varianten zoals SharePeople en Samsamkring bieden de mogelijkheid om je online aan te melden, waarbij wel samengewerkt wordt met een arbodienst (welke precies en hoe deze gewaardeerd wordt, is niet vermeld).

Wat betreft het Common People Smart Fund, ontvangen we graag reacties die gestuurd kunnen worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Reacties kunnen anoniem worden verstuurd en we zullen je een beveiligde anonieme link sturen. Het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Binnenkort verschijnt er een uitgebreide vergelijking van schenkkringen en de ervaringen hiermee.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page