Image
Image

Kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering

Kosten arbeidsongeschiktheidsverzekeringIedereen heeft de kans om ziek te worden of een ongeval mee te maken, waardoor u niet meer in staat bent om te werken. Behalve dat het frustrerend  en vervelend is dat u lichamelijk niet meer in staat bent om uw werk te doen, heeft het logischerwijs ook consequenties voor uw financiële situatie.
Hoe moet u nu maandelijkse rondkomen?
Vooral als u een ZZP’er bent (zelfstandige zonder personeel) bestaat uw onderneming bij  de werkzaamheden die u uitvoert of de diensten die u levert. Als u uitvalt wegens ziekte zult u vroeg of laat geen of minder inkomsten hebben.
 
Gelukkig bestaat er zo iets als een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Deze Arbeidsongeschiktheidsverzekering dekt financiële risico’s af in het geval u arbeidsongeschikt raakt. 
Uw vaste lasten en de kosten die u maakt om te voorzien in uw levensonderhoud zult u door kunnen blijven betalen terwijl u herstelt van uw ziekte of ongeval. Zo loopt u niet het risico dat door het ongeluk wat u ten deel is gevallen u daarnaast ook nog eens financiële problemen krijgt.
 

De kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen

 De kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering  zijn voor iedereen anders. De premie die u moet betalen is namelijk afhankelijk van uw situatie en de risico’s die u afgedekt wilt hebben. Er zijn vele aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en de kosten lopen daarbij ver uiteen. Iedere aanbieder heeft daarbij ook weer andere polisvoorwaarden. 

 Om te weten te komen wat de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor u zullen zijn, adviseren wij om online een vergelijking te maken. Dat kan via de volgende link.
U kunt hier alle aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken en zien wat de kosten zijn. Zo’n vergelijking is natuurlijk niet geheel persoonlijk. Wilt u weten welke verzekering het beste zou aansluiten in uw specifieke situatie? 
 
Dan is het aan te raden om een Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport aan te vragen, waarbij alle verzekeraars op premie én voorwaarden worden vergeleken Dit Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport kent bovendien een kwaliteit- en een laagste premiegarantie zodat u van de beste kwaliteit en de scherpste premie verzekerd bent.
 

Wat kost een AOV voor ondernemers vergeleken met die van werknemers

Iemand in loondienst betaalt 10-14% van het bruto inkomen voor ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Voor ondernemers varieert dat afhankelijk van het soort werk, het verzekerd inkomen en het uurtarief tussen de 2% en 10%. De premie voor de AOV voor een ondernemer is dus vaak lager. Ook hebben ondernemers de keuze om kwalitatief betere voorwaarden kiezen, zoals een beroepsdekking.

 
 

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591
KIFID Klachteninstituut: 300.000439

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services