logo-groot1.png
logo-groot1.png

Dé AOV Specialist

Voor de zelfstandig professional

Goedkoopste AOV Advieskosten en Afsluitprovisie bij AOV-ZZP.nl

verschillen in AOV advies en tarieven

Verschillen in tarieven in AOV advies en AOV afsluitkosten uitgelegd

Steeds vaker krijgen we van ondernemers de (terechte) vraag: " AOV Advies, wat kost dat bij jullie? Of: "Wat zijn jullie tarieven voor het afsluiten van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering?"

Om op deze vraag een goed en passend antwoord te geven stellen wij altijd de wedervraag: "Op welke manier kunnen wij u als ondernemer het beste en het meest efficient helpen? Waar heeft u behoefte aan?"

  •  Wilt U uitgebreid AOV Advies en begeleiding, over alle keuzes die je hebt bij het aangaan van een AOV, zoals bijvoorbeeld : hoogte verzekerd bedrag, beroep- of passende arbeid, welke wachttijd, wel of geen index op het verzekerd bedrag, premievrijstelling, eindleeftijd etc.etc.?

  • Of  wilt u óók dat wij al uw wensen en keuzes helpen formuleren en tegelijkertijd een onafhankelijk voorwaarden- en premieonderzoek uitvoeren? En dat we alle kwaliteitsproducten vergelijken van alle AOV aanbieders in Nederland. Dus inclusief alle Collecieve mantelkortingen, kortingen via belangenpartijen van zzp-ers,  Aanvangs- Commerciële- en Starterskortingen die er zijn?  Zodat u zeker weet u goed verzekerd bent en niet teveel betaald?

Of...:

  1. -Wilt u alleen dat wij uw zelf opgevraagde offerte in een contractaanvraag naar de verzekeraar omzetten voor u.?
  2. -Wilt u dat wij alleen laten checken door de AOV Specialist of u de beste en/of scherpste aanbieder heeft?

En na het afsluiten van de AOV verzekering?

  • -Wilt u dat u te allen tijde op ons kan terugvallen bij vragen, wijzigingen, ziekte? En dat wij alle stukken zien en controleren bij advies en schade, zodat wij al uw belangen zo goed mogelijk kunnen behartigen, of wilt u dat allemaal zelf regelen?

Allemaal vragen waar wij eerst een antwoord op willen hebben om u goed te kunnen adviseren. En als u het antwoord weet op deze vragen, kunt u pas goed tarieven vergelijken en zult u erachter komen dat AOV ZZP de beste en scherpste AOV adviseur en Vergelijker is!

Goedkoopste Afsluitkosten AOV en AOV Advies bij AOV Specialist AOV-ZZP.nl 

Uit uitgebreid onderzoek van AOV ZZP blijkt dat vele ondernemers op zoek naar AOV Advies vaak appels met peren vergelijken wanneer zij Adviesprijzen vergelijken en dat zij in sommige gevallen in plaats van bijvoorbeeld een uitgebreid Persoonlijk AOV Adviesrapport slechts algemene rekenvoorbeelden verstuurd krijgen.

Ook worden in verreweg het merendeel van de aanbieders, slechts enkele aanbieders vergeleken, waarbij de kans natuurlijk groot is, dat de ondernemer een betere en/of wellicht voordeligere aanbieder, onthouden wordt.

Door slechts met een paar aanbieders te werken is het voor de aanbieder uiteraard makkelijker en efficiënter werken, maar de ondernemer is daar natuurlijk niet bij gebaat . Wij van AOV ZZP maken graag wat extra meters om de beste premie en voorwaarden  te garanderen.. Voor elke ondernemer geldt de kwaliteit en laagste premiegarantie!

Er kan er tenslotte  maar een de beste en de voordeligste AOV Adviseur zijn! Check onze meer dan 300 reviews op onze site!

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591
KIFID Klachteninstituut: 300.000439

Deze website is  SSL beveiligd 

©2018 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services