Dé AOV Specialist van Nederland, betaalbaar en professioneel kwaliteitsadvies

Terugbelverzoek

Deel deze pagina

Mensen die u voorgingen

De heer Gruis Financial Services Consultant/Contractor

(Gemiddeld 8,5)
deheerhgruis"Arnoud/TUNE heeft mij op een professionele wijze een AOV geadviseerd. Hierbij laat hij het niet alleen bij een uitgebreide cijfer vergelijking. Arnoud/TUNE besteedt ook aandacht aan de persoonlijke wensen. Arnoud/TUNE reageert alert en met kennis van zaken.""Kortom een aanbeveling!"

Afsluiten AOV

duimomhoogvrouwHet afsluiten van een AOV Verzekering kan naar onze mening, alleen op een verantwoorde manier gebeuren, na uitgebreide klantinventarisatie en advies en begeleiding van een ervaren AOV Verzekering Adviseur. 

Het adviseren, vergelijken en doorrekenen van een AOV advies is gewoonweg niet te doen zonder gedegen marktkennis en professionele vergelijkings-software.U kunt dus bij ons niet zomaar een AOV Verzekering afsluiten, ook al  zou u dat in eerste instantie zelf willen. Wij zullen eerst uitgebreid moeten inventariseren wat uw persoonlijke omstandig-heden uw wensen, uw risicobereidheid en uw kennisniveau is.

logo-aovzzp15075
Waarom AOV Verzekering alleen laten berekenen door een professional? Waarom niet afsluiten zonder advies? Wilt u écht kunnen vertrouwen op uw arbeidsongeschiktheids-verzekering? Doe-het-zelven aan een complexe verzekering die uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid moet garanderen achten wij risicovol en roekeloos.
Ook de AFM heeft zich er diverse malen over uitgesproken: Complexe (AOV) producten afsluiten zonder advies is ronduit af te raden. Zonder advies is wellicht binnenkort niet eens meer mogelijk. Wordt wellicht verboden als het aan de AFM ligt.

Wij nemen verantwoording voor elk advies dat namens aov-zzp.nl aan u verstrekt wordt.Wij zijn ook aansprakelijk en hebben een beroeps-aansprakelijkheidsverzekering.

Wij zijn een "echt" advieskantoor en werken al ruim zeventien jaar in de financiele dienstverlening. Wij beschikken over alle benodigde diploma's vergunningen, en over een klachtenregeling.Wij zijn aangesloten bij Kifid en worden gecontroleerd door de AFM. Op onze site kunt u tientallen aanbevelingen vinden van lager & hoogopgeleide mensen die onze dienstverlening dermate waarderen dat zij hiervoor in de pen klommen. 


 Telefoonservice

Onze Telefoonservice is van
09:00-21:00 uur bereikbaar op:
030 - 6 30 88 30