fbpx
Image
Image

Offertes

Bedankt

Geachte {dv_name},

Ik maak u mijn complimenten gezien het feit dat u succesvol gebruik heeft gemaakt van de mogelijkheden van www.aov-zzp.nl om op objectieve en snelle wijze tientallen produkten van verzekeringsmaatschappijen te vergelijken.

Wij verzoeken u ons aan te geven  of u gebeld wil worden, en op welke tijd dat het beste uitkomt. In principe graag tijdens kantooruren.

Offerte en voorwaarden

U heeft inmiddels van ons een E-mail ontvangen met daarin de gewenste offerte. Ook zullen wij de van toepassing zijnde voorwaarden toesturen, alsmede een vergelijk t.o.v. andere aanbieders.

Mocht u op dit moment direct door ons van professioneel AOV Advies middels een Persoonlijk op Maat gemaakt Adviesrapport, horen wij dat graag.

U kunt dit Persoonlijk Vergelijk Rapport met kwaliteits- en laagste premiegarantie aanvragen op onze website.

Met vriendelijke groet,

Arnoud Wennekus


Geachte relatie,

Ik maak u mijn complimenten gezien het feit dat u succesvol gebruik heeft gemaakt van onze mogelijkheden op zelf op snelle wijze tientallen produkten van verzekeringsmaatschappijen objectief te vergelijken.


U heeft aangegeven dat u de zowel de Offerte als de Voorwaarden van het AOV Product graag zou willen ontvangen per e-mail, en dat u de prijs van de verzekering erg belangrijk vind, en daarna de kwaliteit.

Wij nodigen u van harte uit om bij interesse en/of vragen contact met ons op te nemen, per telefoon of e-mail.

Met vriendelijke groet,
Het Team van Tune!

telefoonservice250-40
Het Kosteloos Persoonlijk AOV Adviesrapport

In uw Persoonlijk AOV Adviesrapport ziet u direct wat en waar u kunt besparen. In één overzicht een selectie van meer dan 99 aanbiedingen, is helder welke AOV voor u het beste is en de laagste premie kent. U krijgt bovendien de kwaliteitsgarantie ‘niet goed, geld terug'. Wanneer het rapport onverhoopt niet aan uw wensen voldoet, dan krijgt u de gemaakte kosten gewoon terug (zie voorwaraden)

Als u reeds overtuigd bent, reeds 750 kleine ondernemers lieten hun AOV reeds door aov-zzp.nl adviseren, kunt u ons direct opdracht geven en uw gegevens achterlaten. Binnen twee werkdagen heeft u uw Persoonlijk AOV Adviesrapport met kwaliteits-en laagste premiegarantie in uw e-mailbox, tesamen met een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek.<<<Nu kosteloos Uw Persoonlijk AOV Adviesrapport aanvragen ! >>>

Geachte ondernemer,

Ik maak u mijn complimenten gezien het feit dat u succesvol gebruik heeft gemaakt van onze mogelijkheden op zelf op snelle wijze tientallen produkten van verzekeringsmaatschappijen objectief te vergelijken.U heeft aangegeven dat u de zowel de Offerte als de Voorwaarden van het AOV Product graag zou willen ontvangen per e-mail, en dat u de Kwaliteit van de dekking erg belangrijk vind en daarna de Prijs.


Wij nodigen u van harte uit om bij vragen gerust contact met ons op te nemen, per telefoon of e-mail
.


Met vriendelijke groet,
Het Team van Tune!

telefoonservice250-40Het Kosteloos Persoonlijk AOV Adviesrapport

In uw Persoonlijk AOV Adviesrapport ziet u direct wat en waar u kunt besparen. In één overzicht een selectie van meer dan 99 aanbiedingen, is helder welke AOV voor u het beste is en de laagste premie kent. U krijgt bovendien de kwaliteitsgarantie ‘niet goed, geld terug'. Wanneer het rapport onverhoopt niet aan uw wensen voldoet, dan krijgt u de gemaakte kosten gewoon terug.

Als u reeds overtuigd bent, reeds 750 ondernemers lieten hun AOV reeds door aov-zzp.nl adviseren, kunt u ons direct opdracht geven en uw gegevens achterlaten. Binnen twee werkdagen heeft u uw Persoonlijk AOV Adviesrapport met kwaliteits-en laagste premiegarantie in uw e-mailbox, tesamen met een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek.<<<Nu kosteloos Uw Persoonlijk AOV Adviesrapport aanvragen ! >>>

Deze website is  SSL beveiligd 

©2022 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page