fbpx
Image
Image

Gemiddeld 8.6

jessica_1Jessica (34) "Ik heb gelukkig gekozen voor het Persoonlijk & Onafhankelijk Vergelijk Rapport  dat heeft mij veel tijd en geld bespaart. Ik heb het al druk genoeg met al die wisselende diensten! " (Gemiddeld 8,6) 
 Wijkverpleegkundige in de Zorg.jessica_1

Jessica (34) Wijkverpleegkundige in de Zorg.

Jessica (34) "Ik heb gelukkig gekozen voor het Persoonlijk & Onafhankelijk Vergelijk Rapport, dat heeft mij veel geld opgeleverd en tijd bespaart.
Ik heb graag gebruik gemaakt van het speciale aanbod. Ik heb het objectieve en onafhankelijke rapport te laten maken. Ik was immers serieus op zoek, dus dat ik de verzekering nodig had, stond bij mij buiten kijf. Het is een comlex en adviesgevoelig product, dat was me al snel duidelijk , het heeft mij dan ook heel veel geld , tijd en moeite bespaard.Ik vond het ook prettig dat ik niet verplicht werd om na het rapport een verzekering af te sluiten. Ik mocht dat ook eventueel elders doen, of helemaal niet."

Zij werken supersnel, superscherp en zeer persoonlijk & servicegericht en alleen voor loyale klanten die vantevoren met een getekende opdrachtformulier aangeven dat zij serieus op zoek zijn. Als al het advies werk is verricht en uiteindelijk gaat het om wat voor reden niet door vragen zij een tegemoetkoming in hun kosten van € 150,-.

Dus al die service en begeleiding en superscherpe premie kost dus voor de serieuze klanten he-lemaal niets!

Omdat zij op deze manier werken besteden zij geen tijd aan de vele internet klanten die bij soms vier of 5 partijen op internet offertes aanvragen en vervolgens nooit meer iets van zich laten horen.

Daar betaal ik dus niet voor , en dat vind ik ook terecht daarom kunnen ze mij , een loyale en serieuze klant die  optimale service en scherpere premie aanbieden, die ik waardeer. Mooi geregeld toch? "

Gemiddeld 8.6
Snelheid: 10
Prijs/Kwaliteit:8
Algemene Indruk 8,5

 Deze website is  SSL beveiligd 

©2022 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page