Image
Image

Zelf AOV afsluiten bij verzekeraar? Nooit doen!

zelf aov afsluitenGoedkoop is duurkoop, dat is niet altijd perse meer het geval in het internettijdperk. Maar in het geval van het rechtstreeks afsluiten AOV verzekering is dit een waarheid als een koe! Bij ons bent u veel beter en zelfs ook goedkoper uit dan rechtstreeks bij de verzekeraar!

Het afsluiten van een AOV is sinds het provisieverbod in 2013 duurder geworden. We hebben het hier echter niet over de premies van de Arbeidsongeschiktheidsverzekering die je gaat betalen. Het gaat over de daadwerkelijk kosten voor eventueel het advies- en het afsluiten van een AOV verzekering. De premies van de AO zijn met gemiddeld 17,5% verlaagd, gezien de provisieopslag van de premie afgehaald is.

Doordat het provisieverbod is ingetreden zijn er tevens allerlei wettelijk bepalingen opgenomen die ervoor moeten zorgen dat de banken en verzekeraars, ook die rechtstreeks werken, een gelijk speelveld hebben en eerlijke informatie verstrekken aan de afnemers van deze producten: de zelfstandig ondernemers.

Verzekeraars scoren nou eenmaal nooit goed bij consumenten en ondernemers. Niemand vertrouwt ze echt voor 100% en de verhalen spoken al jaren rond over het niet uitbetalen- van en (gedeeltelijk) afwijzen van claims. En het goed en zorrechtstreeks aov verzekering afsluiten gvuldig vergelijken en afsluiten van AOV verzekeringen  in ons InkomensZekerheid Collectief is een passie en maar ook een tijdsintensief vak apart, als je kwaliteit in persoonlijke dienstverlening voorstaat.

Anno 2019: Zonder enige verstand van zaken, zonder trackrecord zonder ervaring, zonder zorgplicht, vergunningen of diploma's zijn er onbekende IT Internet partijen/bedrijven die beweren dat het allemaal veel makkelijker, sneller en goedkoper kan. Zij denken makkelijk te scoren met een IT-programmatje waarbij alles geautomatiseerd lijkt te kunnen worden.

Helaas. Ik kan u melden dat wij ook gebruik maken van automatisering. Vooral voor administratieve zaken die wel broodnodig zijn maar weinig waarde toevoegen aan de Adviesbeleving en de ondersteuning van de ondernemer . Maar alleen met aandacht, tijd, vakmanschap en betrokkenheid bij de klant, kan een adviseur samen met jou de beste oplossing voor elkaar boksen!

 

AOV afsluiten execution only rechtstreeks zonder tussenpersoon is duurder!

zelf online AOV afsluiten

AOV-verzekeringen zijn belangrijke verzekeringen waarbij bij aanvang zorgvuldigheid en kwalitatief advies en ondersteuning van het allergrootste belang zijn. Niemand wil na een aantal jaren verzekerd te zijn, erachter komen dat:

1-Hij veel meer betaalt dan nodig voor dezelfde kwaliteit dekking en ondersteuning

 • 2- Hij na jaren premie betaald te hebben, toch bij ziekmelding gedoe met de verzekeraar heeft: Doordat hij niet alle vragen goed heeft beantwoord/begrepen op het aanvraagformulier c.q. de vragen met betrekking tot de gezondheid. En dus ziek is en alsnog (achteraf) juridische hulp moet zoeken om zijn belang tegen de grote verzekeraar met veel kennis en juristen te beschermen.

Terwijl dit door goed advies in te winnen nooit had gebeurd. Dit betaalde advies is een investering in zekerheid en ondersteuning. Bovendien heb je hiermee toegang tot betere voorwaarden en scherpere premies via ons InkomensZekerheid Collectief, waar wij zeer scherpe voordelen bedingen voor onze ondernemers bij verzekeraars. Waarom zou je een AOV verzekering rechtstreeks bij een verzekeraar willen afsluiten zonder hulp, en advies en raad van een professioneel AOV Specialist/ tussenpersoon? Terwijl het goedkoper en beter kan via AOV-zzp.nl?

Zonder adviseur/belangenbehartiger AOV afsluiten is dus duurder en risicovoller

Ik heb lang over deze vraag nagedacht, en veel ondernemers gesproken. 

 

Zelf afsluiten AOV snel Sommige ondernemers denken echt dat execution rechstreeks afsluiten van een AOV bij een verzekeraar:

 • makkelijker
 • sneller
 • goedkoper is
 • maar weten dus niet dat AOV-zzp.nl juist een aanmerkelijke kostenbesparing oplevert  En natuurlijk gemak, zekerheid en service en ondersteuning, en een betere nachtrust natuurlijk!

Snel is vooral goed voor de verzekeraar. Dan kun jij snel je akkoord geven. Maar ben je niet te gehaast? Maak je wel de juiste keuze, heb je wel de beste voorwaarden, is alles wel gedekt wat voor jou belangrijk is? Betaal je prijs-kwaliteit technisch niet teveel? Zijn de AOV voorwaarden wel marktconform en passend?  Ken jij alle AOV voorwaarden, alle AOV premies alle AOV aanvangskortingen, AOV mantelkortingen, collectieve kortingen, bij alle verzekeraars?

De verzekeraar weet wat hij of zij belangrijk is en vraagt jou het hemd van het lijf. Maar waarom, met welk doel, wat weten zij dat jij over het hoofd ziet. Welke zaken zijn (ook) in jouw belang en welke alleen in het belang van de verzekeraar?  Met welk doel willen ze dat allemaal weten?

Stel je voor dat je alles al weet, je weet precies hoe en waarom je polis er moet uitgaan zien. Je hebt geen enkel advies nodig, het is allemaal toch niet zo ingewikkeld en de voorwaarden zijn toch allemaal hetzelfde...jij weet zelfs meer dan de beste adviseur (herken je ze?)

AOV specialist aov-zzp.nlAOV afsluiten via AOV-zzp.nl  is sneller, goedkoper en met een beter kans op resultaat, ook met een medische achtergrond

 • Denk je echt dat jij in je eentje een beter deal kan scoren dan wij als AOV Specialist / AOV ZZP InkomensZekerheidsCollectief? 
 • Wij garanderen de beste deal  voor 100%. Ook garanderen wij je, dat als je niet tevreden bent over onze AOV Vergelijk Rapport , jij ons niet hoeft te betalen!

 Rechtstreeks sluiten betekent dat je zelf je eigen belangen mag behartigen t.o.v. de professional, de verzekeraar. Wil dat ons team van professionals jouw belangen vertegenwoordigt, of doe je dat liever zelf, terwijl je ziek bent en met een infuus ine je arm in een ziekenhuisbed ligt?

 

 • Wie praat  je proactief bij en geeft aan je aan dat er belangrijke zaken zijn die voor jou het verschil kunnen maken. Wie vecht voor jou als de verzekeraar zaken anders ziet? Wie staat er voor je klaar om na drie jaar aan jou te vragen of je de komende jaren wellicht een paar duizend euro wil besparen en neemt het voortouw hierin?

AOV afsluiten zonder tussenpersoon rechtstreeks bij een maatschappij ? Nooit doen!

 AOv zzp is onafhankelijk aov vergelijkerEchter wettelijk gezien zullen zij ook de gemaakte marketing- ict-  en afsluitkosten door dienen te berekenen. Zij mogen wettelijk gezien geen gratis zaken geven of kosteloos afsluiten.Andere vraag is of je wel bij een maatschappij wil afsluiten als ze alleen hun eigen product kunnen aanbieden en je dus geen idee hebt wat voor kwaliteit dekking zij bieden vergeleken met vele alle andere aanbieders op de markt.

Het is beetje dom en kort door de bocht om op basis van het idee om mogelijk te besparen op je advies- of afsluitkosten de meest belangrijke zaken over het hoofd te zien. Wat is de kwaliteit dekking van jouw aanbieding en die van bijvoorbeeld 10 anderen maatschappijen. Welke maatschappijen zijn goed voor de klant en komen hun afspraken netjes na en ondersteunen je goed? Ken jij alle mantel en kortingsmogelijkheden?

Ken je de addertjes of onduidelijkheden voor een leek allemaal? Stel je hebt schade, en je moet opkomen voor je rechten. Heb je dan liever een professionele tussenpersoon aan je zijde die tientallen jaren ervaring en honderden polissen heeft lopen via de diverse maatschappijen., die voor je vecht? Of ga je in je eentje het zwaard oppakken tegen die grote maatschappij met  haar juristen met haar diepe zakken en de lange adem?

Kwaliteit in alles

AOV ZZP heeft een uitstekende reputatie als onafhankelijk AOV Specialist bij zelfstandig ondernemers. Wij garanderen in ons Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport kwaliteitsvoorwaarden en de scherpste premies. Ook met verzekeraars hebben wij een goede professionele relatie opgebouwd. Dat is prettig en werkt in het belang van onze aangesloten verzekerden.

Je eigen Team
Om jouw belangen als verzekerde en ondernemer in alle omstandigheden het beste te kunnen dienen, heb jij een professioneel Team van Deskundigen tot je beschikking op wiens support en ondersteuning je altijd kan rekenen. Dit Team van Deskundigen bestaat uit:

 • · AOV Specialist
 • · Arbeidsdeskundige
 • · Advocaat
 • · Medisch specialist


Proactieve & Persoonlijke Belangenbehartiger
Wij houden jouw belangen continu in het oog:

 • Wij houden je steeds op de hoogte van belangrijke zaken
 • Elk jaar een onderhoudsgesprek
 • Je eigen Team staat altijd voor je klaar
 • Elk drie jaar een marktvergelijking, zo betaal je nooit teveel

Goed Geregeld bij het AOV ZZP's Inkomens Zekerheids Collectief

AOV ZZP kent een hoge tevredenheidsscore: Maar liefst 89% van onze relaties beveelt AOV ZZP graag aan. Het gemiddelde cijfers dat ons wordt toegekend is een 9,3.

Ons inmiddels Persoonlijk AOV Vergelijk  Rapport kent unieke garanties, zodat je geen enkel risico loopt als je met ons in zee gaat:

 • 100% niet-goed-geld-terug-garantie én
 • Laagste premiegarantie, zo betaal je nooit teveel

 

 

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services