fbpx
Image
Image

Moet ik doorgaan met AOV Advies of niet?

Sinds de AFM rapporteerde dat het niet goed gesteld is met de kwaliteit van het aov-advies twijfelen adviseurs of ze er wel mee verder moeten gaan. Hoe zorgje ervoor datje wel voldoet aan de kwaliteitseis van de AFM? En als je het goed doet, hoe zorgje ervoor dat onverzekerde ondernemers bij jou aanschuiven en bereid zijn te betalen voor jouw diensten? Gera Janssen, directeur van advieskantoor Vannu Financieel Helder uit Velp, wil graag weten wat ze moet met het aov-advies. "We willen graag geholpen worden."

Janssen is naar aanleiding van het AFM-rapport waarin de kwaliteit van aov-advies behoorlijk in twijfel werd getrokken met een aantal vragen blijven zitten. Een paar punten die de AFM aanstipte: in nagenoeg alle dossiers ontbreekt relevante klantinformatie; slechts 5% van de onderzochte adviseurs kregen goedkeuring van de toezichthouder. Janssen wil nu weten ofze met haar aov-advies wel
voldoet aan de eisen die de AFM stelt. Tegelijkertijd vraagt ze zich af hoe ze ervoor kan zorgen dat ze meer aov's aan de man kan brengen: de markt van zelfstandigen wordt immers steeds groter. Vannu heeft op dit moment bijna 300 aov-klanten. "De laatste tijd wordt het weer meer. Ik heb een paar jaar gedacht: waar blijven ze? Maar nu sluiten we er toch vier per maand af. Tenvijl het eerder zo'n tien tot vijftien per jaar was.
Het gaat dit jaar veel beter." Tot haar eigen verbazing blijkt Janssen met...

...AOV-Advies-Stoppen-Uitbesteden-Of-megakwaliteitsverbetering-2.pdf

 

Bron AM!

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page