fbpx
Image
Image

Dienstverleningsdocument

Dienstverlening in drie delen, wij werken volgens ons Stappenplan. Deel 1 is volledig risicoloos voor je gezien onze uitgebreide garantie. Lees evt. een van de vele reviews, op onze site of Linked in.

Deel 1

Uitgebreid en Onbeperkt Vergelijk Traject Webcam |Videoconferencing | Telefoon

–Met Efficiencykorting/  Betaling Vooraf

Slechts € 295,- (Netto € 175,-)

Deel 2  AOV Bemiddeling door AOV-zzp.nl Keuze door relatie. Geen advies, maar uitsluitend  execution only,

–Met Efficiencykorting /Zelfwerkzaam/Betaling Vooraf

Slechts  € 295,- (Netto € 175,-)

Deel 3

ALL Inclusive Garantie Abonnement 

Slechts 18,75 per maand!

AOV Oversluiting/Complete /Eerste en Tweede bemiddelingen zijn in aanvraagstadium  in beginsel inclusief, maar altijd in overleg,

Dit ter beoordeling van AOV-zzp.nl.

 

Kosteloos binnen ALL Inclusive Garantie Abonnement

Let op:

Disclaimer /Geen Advies/Uitsluitend execution only AOV Vergelijk Rapport / Bemiddeling / GarantieabonnementOp basis van de door u aangeleverde gegevens genereert u uw eigen Vergelijk Rapport. Wij delen u hiermee slechts algemene informatie. U maakt altijd uw eigen keuzes. Wij adviseren u niet en doen u geen aanbevelingen. Omwille van de leesbaarheid en de overzichtelijkheid vermelden wij vaak een beperkt (meestal vier of vijf) aantal verzekeringsoplossingen) in ons Rapport. Op verzoek zullen wij u het gehele feitelijke overzicht van de markt ook toesturen. Geen advies maar Execution only dienstverlening: Wij sluiten alleen af voor u als u dat wenst op deze basis: U kiest zelf de verzekering en je bent ook zelf verantwoordelijk voor je keuzes.. Het betekent dat je je verzekering(en) zelf kiest en samenstelt, Je verzekering(en) zelf actueel houdt, Bij veranderingen in je persoonlijke situatie beslis je zelf of de AOV moet worden aangepast. AOV-zzp.nl stuurt je jaarlijks een e-mail om te vragen of er wijzigingen zijn opgetreden die van belang zijn voor je AOV Verzekering elke drie jaar maken wij een nieuwe marktvergelijk. Vragen hierover, stel ze gerust!!

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2023 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page