Image
Image

Uncategorised

Samen voor Nieuwegein

Samen voor Nieuwegein inspireert, activeert en implementeert Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de gemeente Nieuwegein. Met als doel een brug te slaan tussen bedrijf en samenleving, de binding tussen beiden te verstevigen en daarmee de lokale samenleving te versterken. De nadruk ligt hierbij op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties als stichtingen, verenigingen en instellingen, met inzet van hun kennis en kunde, menskracht en middelen. Vanuit de gedachte dat het voor alle partijen toegevoegde waarde heeft.

Met enthousiasme, resultaatgerichtheid en betrokkenheid verbinden we bedrijf & samenleving in concrete projecten zoals bijvoorbeeld de Beursvloer, Maatschappelijke Teambuildingsdagen en programma's. Dit alles vanuit onze kernwaarden: samenwerken, verbinden, inspireren, professioneel, doelgericht, creatief en vernieuwend.

Wij dragen onze steentjes weer graag bij dit jaar.Dit jaar hgelpen wij Humanitas bij het werven van vrijwilligers en Het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest (NAS) met de PR en het inzetten van de social Media.svn-4


svn-1

Samenwerken met AOV ZZP Vergelijker en Professionele Intermediair

Samenwerken met AOV ZZP Vergelijker en Professionele IntermediairWij werken ook samen met het professionele intermediair, waarvoor wij second opinion's en marktscan's uitvoeren.Als u graag bij uw eigen adviseur wilt blijven, maar dan wel met de kwaliteit- en de laagste premiegarantie van AOV-ZZP.nl

>>>neemt u dan contact met ons op!

Waarom alles zelf over AOV verzekeringen willen weten? 


Dat de wereld van financieel advies volop in beweging is, hoeven wij u niet uit te leggen. Het is hierdoor voor u als adviesbureau bijkans onmogelijk om op alle terreinen voldoende expertise op te bouwen. Maar waarom zou u dat willen, als u kunt samenwerken met specialisten zoals AOV-ZZP?

Wij van AOV-ZZP zijn experts in AOV verzekeringen voor ZZP'ers en ondernemers. Door jarenlange ervaring beheersen wij het adviesproces tot in de finesses. Wij garanderen de beste kwaliteit en laagste premie vastgelegd in een Persoonlijk AOV Vergelijk  Rapport.

 

Weten wat een arbeidsongeschiktheidsverzekering is en daarbij een offerte kunnen leveren, is niet langer voldoende in de huidige markt. Consumenten zijn kritisch en gaan op zoek naar experts die advies kunnen uitbrengen, toegesneden op hun specifieke situatie. Om die reden winnen specialisten zoals AOV-ZZP.nl het tegenwoordig steeds vaker van generalistische advieskantoren.

Winnen samen met AOV Specialist AOV-ZZP


Maar er is wel degelijk toekomst voor generalistische adviseurs, namelijk door strategische samenwerking met partners zoals AOV-ZZP. Samen met ons kunt u nieuwe omzet behalen zonder veel tijd en moeite. Met de steun van een sterk merk als AOV-ZZP.nl wint u nieuwe klanten én omzet. En u bent tegelijkertijd veilig voor de AFM met een degelijk opgebouwd dossier.

Wat kan AOV-ZZP als Specialist voor uw kantoor betekenen?


-Wij vergelijken voor uw relatie alle AOV-aanbieders aan de hand van een WFT-Proof Persoonlijk AOV-Vergelijk Rapport met kwaliteit- en laagste premiegarantie
-Uzelf of wij bespreken het Rapport of Second Opinion met uw relatie
-U regelt de aanvraag bij de verzekeraar, sluit de verzekering af en ontvangt de door u met de klant vastgestelde AfsluitFee. Uw dossier is gegarandeerd WFT Proof.
-Wij doen al het WFT onderhoud vervolgens gedurende de gehele looptijd middels een serviceabonnement
 

Interesse? Neem contact op met Arnoud Wennekus op 06-50 880 110  of kijk op www.AOV-ZZP.nl. bij Deskundig AOV Advies

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services