Image
Image

Grote gevolgen arbeidsongeschiktheid voor de ondernemer

nabestaanden 100 83Grote  gevolgen arbeidsongeschiktheid voor de ondernemer

Als u door ziekte of arbeidsongeschiktheid een periode niet meer kunt werken, kan uw inkomen afnemen. Dit terwijl u als ZZP-er nog wel steeds hoge kosten hebt die betaald moeten worden.

Veel ZZP'ers zijn prima in staat om kortstondige arbeidsongeschiktheid zelf op te vangen. Maar een langere periode waarin u niet kunt werken, kan het bestaan van uw onderneming serieus in gevaar brengen.Want van de overheid ontvangt u geen arbeidsongeschiktheidsuitkering

U loopt dan zowel zakelijk als privé grote financiële risico's. Want de continuïteit van uw bedrijf staat op het spel en de rekeningen voor levensonderhoud moeten gewoon worden betaald. Daarom wilt u als ondernemer weer zo snel mogelijk aan de slag. Bovendien heeft u daarbij de hulp van specialisten die u daarbij intensief en professioneel begeleiden.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering: zowel zakelijk als privé beschermd

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering ontvangt u een uitkering zodat u uw levensstandaard kunt handhaven en u wordt intensief begeleid door arbeidsdeskundigen en re-integratiespecialisten die u helpen als ondernemer om weer snel aan de slag te kunnen.

Simpel Rekenvoorbeeld:
Een zelfstandig ondernemer die zich niet tegen arbeidsongeschiktheid heeft verzekerd, loopt grote financiele risico's. Stel, je bent 40 jaar en verdient op jaarbasis een modaal inkomen van 35.000 euro.

Uitgaande van 27 werkjaren tot het pensioen, komt dat neer op 27 maal 35.000 euro =  945.000 euro   Een bedrag dat je niet zomaar op je spaarrekening spaart of hebt staan.

Bereken AOV premie

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services