Image
Image

Starters AOV Startende ondernemer met medische achtergrond, afwijzing of uitsluiting

starters aov met medische  achtergrondVeel starters komen uit de w.w. en zijn gedurende de startersperiode daarom nog gewoon automatisch verzekerd via het UWV. Bij het UWV kun je voor na die periode ook een AOV verzekering (Vrijwillige verzekering) afsluiten zonder medische keuring.

Je bent dan gelijk verzekerd zonder uitsluitingen of toeslagen. ben je "gewoon" starter is deze procedure hetzelfde, je kan bij het UWV blijven, mits je minimaal een jaar in loondienst hebt gewerkt.

De premie voor deze "UWV" of vrijwillige AOV verzekering is echter relatief hoog in vergelijking met de premies van een particuliere AOV verzekering, terwijl de dekking (voorwaarden) aanmerkelijk slechter is.

Het is daarom handig als starter eerst te kijken of je in aanmerking komt voor een AOV verzekering bij een private verzekering. Mocht je niet voldoende tijd meer hebben, of geen enkel risico willen nemen, kun je je ook direct aanmelden bij het UWV. Dan ben je gelijk verzekerd en kun je daarna rustig bij de verzekeraar je aanvraag doen. Mocht je bij de verzekeraar wel op normale (betere) voorwaarden geaccepteerd worden dan kun je daarna het UWV dezelfde dag weer opzeggen.

Mocht de AOV verzekeraar je namelijk afwijzen of niet of slechts gedeeltelijk accepteren (uitsluiting aandoening(en) dan heb je nog tijd om je binnen 13 weken gebruik te maken van de vrijwillige verzekering bij het UWV.

Als er sprake is van (een) medische aandoening(en) is het dus heel belangrijk dat je als je gaat starten op tijd actie onderneemt met het aanvragen van Advies en van de AOV verzekering bij de verzekeraar!

Een professionele adviseur kan je in dit AOV Adviesproces en AOV Aanvraagproces goed begeleiden en zal een WGBO werkwijze hanteren.

Zodat je een verzekerings aanvraag ook elders kan indienen zonder steeds te hoeven vermelden dat je ooit een verzekering is geweigerd, met alle ongemakken die dit met zich mee kan brengen. En ook een tweede AOV aanvraag bij een andere AOV verzekeraar voor een tweede mening is dan gemakkelijker en met meer kans op succes mogelijk. De eerste aanvraag kun je namelijk intrekken als het advies van de medisch adviseur aan de verzekeraar je niet bevalt.

Aanvragen AOV Adviesrapport met 100% niet goed geld terug garantie

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591
KIFID Klachteninstituut: 300.000439

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services