logo-groot1.png
logo-groot1.png

Dé AOV Specialist

Voor de zelfstandig professional

AOV afsluiten zonder tussenpersoon

 Het afsluiten van een AOV is sinds 01-01-2013 een stuk duurder geworden. We hebben het hier echter niet over de premies van de Arbeidsongeschiktheidsverzekering die je gaat betalen. Het gaat over de daadwerkelijk kosten voor eventueel het dvies en het afsluiten van een AOV.

Doordat het provisieverbod is ingetreden zijn er tevens allerlei wettelijk bepalingen opgenomen die ervoor moeten zorgen dat de banken en verzekeraars, ook die rechtstreeks werken, een gelijk speelveld hebben en eerlijke informatie verstrekken aan de afnemers van deze producten: de zelfstandig ondernemers.

Waarom zou je een AOV verzekering rechtstreeks willen afsluiten zonder hulp, en advies en raad van een professioneel AOV Specialist/ tussenpersoon?

Ik heb lang over deze vraag nagedacht, en veel ondernemers gesproken. 

Sommige ondernemer denken dat het afsluiten van een AOV:

  • makkelijker
  • sneller
  • directer (kortere lijnen)
  • en (vooral) goedkoper is 
  • en dat de tussenpersoon geld kost ipv oplevert /bespaart/extra zekerheid geeft

Makkelijk en snel, dat is fijn. Maar ben je niet te gehaast? Maak je wel de juiste keuze, betaalt je niet teveel? Zijn de AOV voorwaarden wel ok? ken jij alle AOV voorwaarden, alle AOV premies alle AOV aanvangskortingen, AOV mantelkortingen, collectieve kortingen, bij alle verzekeraars?

Stel je voor dat je alles al weet, je weet precies hoe en waarom je polis er met uitgaan zien. Je hebt geen enkel advies nodig, jij weet zelfs meer dan de beste adviseur (herken je ze)

  • Denk je echt dat jij in je eentje een beter deal kan scoren dan wij als AOV Specialist / AOV ZZP InkomensZekerheidsCollectief?
  • Wij garanderen de beste deal  voor 100%. Ook garanderen wij je, dat als je niet tevreden bent over onze dienstverlening, kennis en service, jij ons niet hoeft te betalen!
  • Rechtstreeks sluiten betekent dat je zelf je eigen belangen mag behartigen t.o.v. de professional, de verzekeraar. Wil dat ons team van professionals jouw belangen vertegenwoordigt, of doe je dat liever zelf, terwijl je ziek bent en met de thermometer in je mond zit?

100% niet goed geld terug garantie

 

 

 

 

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)
Borgstede 1 (ingang tramzijde)
3431 JV NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591
KIFID Klachteninstituut: 300.000439

Deze website is  SSL beveiligd 

©2017 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Please publish modules in offcanvas position.