Dé AOV Specialist van Nederland, betaalbaar en professioneel kwaliteitsadvies

Terugbelverzoek

Deel deze pagina

Mensen die u voorgingen

Alexis de Roode dichter, schrijver, journalist

(Gemiddeld 8,0)
alexderoodeHeb na lang wikken en wegen als freelance dichter/tekstschrijver een AOV-verzekering genomen. Bij blijvende invaliditeit of id val ik dan niet terug naar bijstandsniveau.Arnoud Wennekus van TUNE! heeft me daarbij prima geadviseerd, over een zeer lang tijdtraject!
Geachte {dv_name},

Ik maak u mijn complimenten gezien het feit dat u succesvol gebruik heeft gemaakt van de mogelijkheden van www.aov-zzp.nl om op objectieve en snelle wijze tientallen produkten van verzekeringsmaatschappijen te vergelijken.

Wij weten als experts op het gebied van AOV's dat deze offerte, tot de scherpste, zoniet de allerscherpste, in de markt behoort op basis van de door u ingegeven persoonlijke gegevens.

U heeft inmiddels van ons een E-mail ontvangen met daarin de gewenste offerte.Ook zullen wij de van toepassing zijnde voorwaarden toesturen, alsmede een vergelijk t.o.v. andere aanbieders.

PS:
Belt u ons even?

Terugbellen kunnen we in overleg ook op andere tijden.Natuurlijk wilt u meer weten van dit voorstel dan de premie.
Misschien heeft u vragen over wachttijden, ao.o. drempels, passende arbeid, gangbare arbeid, of oversluiten zonder risico, met-of zonder-provisie- wat execution-only is en waarom wij er niet aan doen, over onze kwaliteitsgarantie, of over onze allerlaagste premiegarantie etc...etc...

Ik zou graag de gelegenheid van U krijgen even -geheel vrijblijvend- met u kennis te maken, en met van gedachten te wisselen
over alle belangrijke zaken met betrekking tot de verschillende voorwaarden, en zaken die u zou willen voorkomen bij het (over)sluiten van een AOV Verzekering.

Indien u nog vragen heeft, dan horen wij dat graag! Als u door ons teruggebeld wil worden, kunt u dat ons aangeven per e-mail.


Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.

telefoonservice250-40


Hartelijke groet,

Arnoud Wennekus

Het Kosteloos Persoonlijk AOV Adviesrapport

In uw Persoonlijk AOV Adviesrapport ziet u direct wat en waar u kunt besparen. In één overzicht een selectie van meer dan 99 aanbiedingen, is helder welke AOV voor u het beste is en de laagste premie kent. U krijgt bovendien de kwaliteitsgarantie ‘niet goed, geld terug'. Wanneer het rapport onverhoopt niet aan uw wensen voldoet, dan krijgt u de gemaakte kosten gewoon terug.
Als u reeds overtuigd bent, reeds 750 kleine ondernemers lieten hun AOV reeds door aov-zzp.nl adviseren, kunt u ons direct opdracht geven en uw gegevens achterlaten. Binnen twee werkdagen heeft u uw Persoonlijk AOV Adviesrapport met kwaliteits-en laagste premiegarantie in uw e-mailbox, tesamen met een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek.

>>>Nu kosteloos Uw Persoonlijk AOV Adviesrapport aanvragen

 

 Telefoonservice

Onze Telefoonservice is van
09:00-21:00 uur bereikbaar op:
030 - 6 30 88 30